woensdag 18 januari 2006

Persvrijheid

Dit heeft niets te maken met stomerijen of met bevallingen maar het gaat hier om het heiligste van het heiligste (als we deze katholieke woorden mogen gebruiken) n.l. de VRIJHEID VAN HET GESPROKEN EN GESCHREVEN WOORD. Velen zijn al gesneuveld voor deze vrijheid. Het zijn altijd dictatoriale regimes of religies die je deze vrijheid willen ontnemen. Ook de Tourguys hebben met deze dreigingen te maken. Waarschijnlijk hebben wij belachelijke religies in de ogen van belachelijke gelovigen al te belacheijk gemaakt zodat wij een stortvloed van dreigingen ontvingen. De Tourguys, ook niet mis, hebben direct de hulp in geroepen van de befaamde Navy-Seals: zodat wij rond onze redactie-burelen nu een aantal van deze experts hebben staan.
Wij kregen het advies om zelf het volgende aan te schaffen:



zodat wij voor het geval de Navy-Seals te veel bourbon hadden gedronken, hierop konden terugvallen. Mocht het tot een man-tot-man gevecht komen dan beschikken wij ook nog over dit afdoende wapen:

Alle kerk- en moskeegangers zijn gewaarschuwd. Wij staan ons mannetje en gaan onverdroten door met de verspreiding van het VRIJE WOORD!

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home