woensdag 18 januari 2006

Dure tijden

Na het plaatsen van onze rubriek "Persvrijheid" kregen wij te maken met een overvloed aan bedreigingen en beledigingen. Het zag er naar uit dat onze flitsende reporters hun werk niet meer zonder gevaar zouden kunnen doen. Zoals u weet deinzen wij nergens voor terug, maar dit werd toch een beetje te ruig. Via de AIVD en de ex-politicus PRDV konden wij voor een zacht prijsje dit vehikel op de kop tikken:
waarmee onze medewerkers zonder gevaar hun boeiende reportages konden maken. Deze voiture is kogelvrij en kan alle aanvallen doorstaan. Het kost wel wat maar dan heb je ook wat. Bovendien werd ons aangeraden niet zonder bodyguards ons werk te doen. We gingen op zoek en vonden uiteindelijk dit uitstekende trio: dat ons voor veel fanatiek religieus gevaar zal behoeden. Dat het zover moest komen in Nederland bij het verspreiden van het VRIJE WOORD! U zult begrijpen dat dit ons wel onze laatste spaarcentjes heeft gekost, dus binnenkort zullen wij een beroep op uw democratisch gehalte en uw gulheid moeten doen. Mensen, sta pal voor een VRIJ NEDERLAND!!!

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Ik doe afstand van mijn nominatie voor de Nobel prijs ! Jullie mogen 'm hebben voor jullie niet aflatende strijd voor het Vrije Woord !!!

donderdag, 19 januari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Ja, Ali Baba, waar jij vandaan komt weten ze dat misschien nog niet zo goed, maar met een nominatie kun je nog geen oliebol kopen. Mocht je ooit nog in Stockholm de Nobelprijs in ontvangst mogen nemen dan houden we je wel aan je woord.

donderdag, 19 januari, 2006  

Een reactie posten

<< Home