donderdag 23 februari 2006

Godsdienst & politiek: rampzalig !

Het CDA, u weet wel de partij van de boeren die dieren martelen, blind het moordenaarszooitje in het Vaticaan volgt, en altijd wel in is voor een partijtje sjoemelen, welnu deze partij heeft zich ook in de strijd voor de gemeenteraadsverkiezingen gestort. In navolging van de blamage van Gerritje Zalm wil nu ook Maxiempje Verhagen zijn zegje doen:


Hij wil de kinderbijslag verhogen! Een doorzichtige verkiezingsstunt. Want er is al zoveel voor de gezinnen met kinderen geregeld:

Deze vader hoeft alleen maar te wippen en het geld stroomt weer binnen. Dat overbevolking een groot probleem is daarover maakt het CDA zich niet druk, als er maar stemmen komen om ze op het pluche te houden. Alleenstaanden en ouderen zijn hiervan de dupe. Derhalve:
Weg met die pseudo-gelovigen! De enige plek waar ze hun zegje mogen doen is in de kerk (maar dan wel voor het zingen er uit)! Laat het denken niet over aan deze angst- en beunhazen. Godsdienst en politiek hebben niets met elkaar te maken. Laat eens een frisse wind door Nederland waaien.

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home