donderdag 23 februari 2006

Partij van de dieren

Het is jammer dat dieren, als er belangrijke beslissingen genomen moeten worden, geen stem in het kapittel hebben. De dieren zijn net zo relevant op aarde als de mens en dienen volgens de Tourguys dezelfde rechten te krijgen. Na een lange en verhitte vergadering waren de Tourguys het er over eens dat er een partij van de dieren moest komen. Daarvoor moest er een voorzitter zijn die streng doch rechtvaardig was en niet over zich liet lopen. Na enig zoeken werd de geschikte kandidaat gevonden:

Deze kandidaat heeft zijn sporen verdiend. Hij is een fervent tegenstander van de verschrikkelijke Veerman: Zo te zien iemand die je niet graag in het donker zou willen tegenkomen. Onze kandidaat is extra alert omdat Veerman de welzijnswet voorde dieren weer op de helling wil zetten. Een andere kandidaat was nodig om de instroom van illegalen onder controle te houden. Hier zien we hem terwijl hij bezig is een zwarte illegaal te onderzoeken: Ziet er lief en onderdanig uit maar is in feite bikkelhard en niet te vermurwen. Om de partij toch een wat zachtmoedig aanzien te geven is gekozen voor deze kandidaat:
Een bijzonder zachtmoedig wezen dat ervoor moet zorgen dat alles in goede banen verloopt. De partij vreest dat de verschrikkelijke Veerman tweedracht zal zaaien onder de leden en overal illegale taps zal plaatsen om achter de plannen van de partij te komen. Om dat te voorkomen is voor deze vechtersbaas gekozen:
Hij weet van de hoed en de rand en zal iedere misdaad van onze verschrikkelijke minister aan de kaak stellen. Het lijkt de Tourguys nu niet zo moeilijk partij te kiezen. Een prachtstel kandidaten die de wereld een ander aanzien zullen geven. Brengt dus uw stem uit op de PARTIJ VAN DE DIEREN!!!

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Eindelijk eens een positief berichtje op jullie log ! Na al dat anti zus- en anti zo gedoe dus een mooie inhoudelijke bijdrage van de landschaps redactie. Ga zo door vrienden. Ik zal zeker op de Partij van de Dieren gaan stemmen. Alleen in Hilversum kan dat nu nog niet jammer genoeg. Mede namens Riens en Ellis veel liberaal succes !

vrijdag, 24 februari, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Goed, vanaf nu dus alles PRO. Pro-geloof, pro-dierenleed, pro-oorlog, pro-life, pro-leet, pro-fessor, pro-duktie, pro-nazi, pro-test enz. enz. Anonieme inzender wees toch eens reƫel in het leven is niet alles PRO er is ook veel ANTI.

vrijdag, 24 februari, 2006  

Een reactie posten

<< Home