zondag 5 maart 2006

De Baggerbuis

Hoeveel uren worden er dagelijks niet besteed aan het kijken naar de TV? Miljoenen uren alleen al in ons kleine landje. Als je dan berekent hoeveel dat voor de hele wereld is dan slaat de schrik je wel om het hart. Want wat is er zoal te bekijken? Op een enkel programma na niet veel bijzonders. Meestal zie je alleen maar pooier- en hoerenkoppen, gladgepolijste smoelen van mensen die niets anders kunnen dan hun tronie op de buis te laten zien: Ze wauwelen iets onbenulligs, maken een plat geintje of spelen een dom spelletje en zijn daarmee miljonair geworden. Het kijkvee vindt alles prachtig. Maar deze zogenaamde sterren hebben nog nimmer in hun leven iets relevants gedaan, zich niet ingezet voor een goed doel of zich uitgesproken VOOR of TEGEN iets om daarmee hun slijmerige, glibberige positie een beetje te nuanceren. Nee parties aflopen met een pooierige pakkie of een hoerig jurkie en dan weer die andere slijmballen ontmoeten. Nee dan Paul McCarthy, sprak zich uit tegen het doodknuppelen van jonge zeehondjes (waarvan het bont zeer waarschijnlijk door deze hoerige tiepjes gedragen zal worden) en liet dat in allerlei programma's ook duidelijk weten: Hulde aan deze oude Beatle! Na een rumoerige redactievergadering besloten de Tourguys de door Gerrit Komrij tot Treurbuis omgedoopte TV wederom om te dopen tot BAGGERBUIS.

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Nou, die van Duin is toch wel aardig ?

zondag, 05 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

De rest van het zooitje kan me gestolen worden, allemaal van dat Aalsmeer schorem. Laat ze in de stront zakken met d'r lui d'r rotkoppen !

zondag, 05 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Heer Anoniem, die A.v. Duin is slechts een gekkebekkentrekker. Dat kan m'n neefje van vijf ook. Hij doet 't al jaren die v. Duin en er verandert niks. Hij zal best aardig zijn, maar dat zijn er meer in Nederland. Als 'komiek' scoort hij goed bij zwakbegaafden en kijkvee in Aalsmeer.

maandag, 06 maart, 2006  

Een reactie posten

<< Home