donderdag 2 maart 2006

Voetbalsupporters

De Tourguys herinneren zich nog dat ze vroeger met hun vader, broer of vriendjes naar het voetballen gingen kijken en konden genieten van een mooie dribbel, een prachtige voorzet of een snoekduik van de doelman. In de rust werd er een flesje chocomel gedronken en een gevulde koek gegeten en daarna weer langs de lijn. Een sportieve genieting. In deze verloederde tijd zijn er zogenaamde 'voetbalsupporters' die er meer op uit zijn vernielingen aan te richten en rotzooi te trappen dan naar een leuke wedstrijd te kijken:

Ze zijn zo door het dolle heen dat ze door honderden politie-agenten en ME'ers in toom moeten worden gehouden:
Dit kost de gemeenschap handenvol geld. De autoriteiten zijn te laks of te bang om hier echt iets aan te doen en de voetbalclubs, waar miljoenen in omgaan, voor deze kosten te laten opdraaien. Waarschijnlijk omdat deze clubs bijna allemaal half-criminele organisaties zijn geworden, waar belasting ontduiking en meer louche praktijken een grote rol spelen. De Tourguys, niet bang uitgevallen, zijn tot de conclusie gekomen dat dit niet langer kan en doen hierbij een paar voorstellen. De grootste raddraaiers en vernielers worden op deze manier gestraft:


Toegegeven: een beetje pijnlijk, maar wie niet horen wil, moet maar voelen. Voor de iets mindere raddraaiers, maar nog altijd een pest voor onze samenleving, is er dit werktuig: Pijnloos en een snel resultaat.









Het overige schorem wordt in een bus geladen en onder leiding van deze bekwame chauffeur 'een kopje kleiner gemaakt':

Wij hopen dat de angsthazen in Den Haag dit ferme standpunt willen overnemen zodat we in Nederland van dit geteisem verlost kunnen worden.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wij hopen niet dat u ons op een hoop gooit met de andere clubs die maar sjoemelen en de last en de kosten die de hooligans veroorzaken afwentelen op de maatschappij. Er loopt nog wel een onderzoek tegen ons, maar dat is een vergissing die wij zo recht kunnen zetten. Onze voorzitter weet wel hoe hij dat moet doen.

zaterdag, 04 maart, 2006  

Een reactie posten

<< Home