vrijdag 3 maart 2006

De KRO durft

De KRO heeft sinds kort een hoofd godsdienst. Dat lijkt de Tourguys spelen met vuur, want zonder toestemming van boven zomaar iemand als 'hoofd' neerzetten lijkt ons uiterst link. Want er is toch al een hoofd daarboven? Hebben ze dat overlegd? Zijn de taken goed verdeeld? Hoe zit het met het salaris? Het hoofd van deze áfdeling' is een vrouw. Is ze onbevlekt ontvangen? Wordt de sjoemelende directeur nu ontslagen? Vragen, vragen en nog een vragen.

We zijn te rade gegaan bij de andere godjes:
en gevraagd wat zij hiervan vonden. Het antwoord was eensluidend: Ach, die papen sjoemelen altijd. Ze denken dat ze het voor het zeggen hebben, maar binnenkort komt er een godenraad met 575 godjes en daar zullen we deze zaak wel eens even voorleggen. (Klik eventueel HIER als u zelf even voor god wilt spelen !) Wij denken dat die godjes ze wel een poepie zullen laten ruiken.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Jammer, maar helaas. "De mens is de maat van alle dingen !" Protagoras zei dat al 2500 jaar geleden. Dus nog ver voor het ontstaan van het gristulukkuh geloof. Zolang het sofinummer van de lieve heer nog niet op internet staat moeten we ons daar maar aan vast houden ! Mochten er nog dwalers bestaan, die zelfs een Hoofd Godsdienst een arbeidscontract voor onbepaalde tijd aanbieden bij hun van overheidswege gesubsidueerde religieuse propaganda instelling, dan zou ik zeggen: hebt hoop ! het einde der tijden is nabij ! De grote afrekening staat voor de deur en dan zullen we wel zien hoe de vlag er bij hangt. Ik ben alleen bang dat Hij dan Wouter Bos heet. Of steken we daar de 7de maart een stokje voor ?

zaterdag, 04 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Nee, agnost, daar steken we GEEN stokje voor! De partij groeit en groeit, dat komt door de blunders van die arrogante van Aertsen en die volkspopulist en muffe sigarenroker Wiegel. En natuurlijk die gekke uitspraken van Zampje. Op zo'n partij kan een fatsoenlijk mens toch niet op gaan stemmen. Staat onder voogdij van de werkgevers in Nederland en denken alleen maar aan hun aandelen. Laat eens een frisse wind door uw VVD-hoofd waaien.

zaterdag, 04 maart, 2006  

Een reactie posten

<< Home