maandag 27 maart 2006

Onze trots: De Marine !!!

We hebben het al een keer eerder gehad over onze trots: De Koninklijke Marine. En dan met name over de Tjerk Hiddes. Helaas was dat niet zo'n manhaftig verhaal, want onze koene matroosjes hadden zich ingelaten met drugshandel: Maar nu hebben we tenminste een verhaal waar de marine trots op kan zijn. Onze matroosjes hebben zich als echte kerels gedragen en hebben gepakt wat ze maar pakken konden. Verkrachtingen, aanrandingen! Het trotse marineschip had meer weg van een varend bordeel. Je zou toch denken dat er een kapitein aan boord was aan wie alles werd gemeld (maar misschien deed ie zelf ook mee). Onze onversaagde mminister van defensie Henk Kamp: vond het allemaal niet zo erg en zei dat het niet erger was dan elders (alsof het daarmee goed gepraat kon worden).

DE LULHANNES.

Een woordvoerder van de vakbond zei dat dit slechts het topje van ijsberg was. De Ruyter en Tromp hebben zich in hun graf omgedraaid. En nu komt er nondeju ook nog een INTERN onderzoek waarna alles weer onder de pet wordt gehouden. Zojuist bereikte ons het bericht dat Henk Kamp graag op de volgende reis van de Tjerk Hiddes meegaat. We zullen mevrouw Kamp om opheldering vragen.

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

As u maer wiet dattu mien man heel nie freemt sal ghoan as dattie op sohne schuit mit faart ! Ie is al fiel voaker van thuus weggeweest sonder dat er raire dingen sien voargefallun ! Ik het 't nie so mit die roare proatjes !

dinsdag, 28 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Mevr. Kamp, aan uw stijl en de inhoud van uw schrijfsel is te merken dat u een wereld vreemde vrouw bent. Uw man is dat niet. Hij wil de wereld verkennen, vreemd gaan (in den vreemde gaan zoals dat vroeger heette). U zult zien dat als hij thuiskomt hij een reusachtige pet op heeft waar van alles onder verborgen zit.

dinsdag, 28 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Ha, ha ! Die lulhannes heeft nou bovendien ruzie met die dictator in Venezuela. De marine erop af sturen zal niet gaan. Voorbereiding duurt veel te lang en dan zitten wij al op het pluche en draaien we alles terug...Eindelijk gerechtigheid...De HEERE HEERE is met ons. Andries Knevel heeft mij gezalfd en nu komen zijn gebedjes uit...ik lach me helemaal de vlektyphus om dat hele malle zooitje...dit land gaat echt naar de kloten op deze manier...

dinsdag, 04 april, 2006  

Een reactie posten

<< Home