zaterdag 8 april 2006

Ongestoorde nachtrust?

Goed nieuws voor de VVD, de partij die zoveel ondernemerschap in zijn programma doet. Schiphol wil het aantal vluchten met 100.000 (!!) verhogen tot 500.000 per jaar. Dat zijn 1365 vluchten per dag: En waarom? Kerosine is praktisch belastingvrij en op een enkeltje naar Rome van 29 euro zit toch niemand te wachten. Of wel? Zijn we het restant olie dat er nog in de bodem zit in snel tempo aan het opsouperen? Willen we zo graag als vee vervoerd worden in deze kleredingen:

die bovendien nog een klereherrie maken en de hogere luchtlagen van onze planeet drastisch vervuilen. Wordt er niet geluisterd naar de tienduizenden mensen die geweldig veel last hebben van deze herrie en naar de slaappillen moeten grijpen:
Of de kinderen die met leerachterstand te kampen hebben vanwege hun verstoorde nachtrust. Ach nee, daar trekken we ons niets van aan, we moeten 3 a 4 keer per jaar met vakantie en laat anderen maar voor zichzelf zorgen.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Ja, mensen, de schoorsteen moet roken. En als daar wat mooi land aan opgeofferd moet worden of als er mensen wat slaap tekort komen, dat moeten we er dan maar voor over hebben. Als die mensen er echt last van hebben kunnen ze bij mijn vrouw terecht die heeft een medisch programma op wat jullie de Baggerbuis noemen. Verdient trouwens wel aardig. Ik verdien ook een aardig centje en hoef daarom niet in de buurt van die klereherrie te wonen. We hebben een leuk landgoedje in een stille omgeving. Dat gezeik van die nonvaleurs die ergens op een flatje wonen komt m'n strot uit. Al die geluidsmetingen kosten ons een hoop centen en het heeft niks om het lijf want we zorgen wel dat iedereen belazerd wordt. Als het zo doorgaat komt m'n bonus nog in gevaar. Dus hou op met dat gemeier.

maandag, 10 april, 2006  

Een reactie posten

<< Home