vrijdag 12 mei 2006

OVER EN UIT!!!

Het verhaal wordt eentonig. Lees Multatuli maar. De 3e Tourguy werd met allerleibeloften gepaaid, de andere twee waren nog even druk bezig maar daarna zouden ze weer fulltime in de running gaan, om het eens in goed Nederlands te zeggen. Onze trouwe Tourguy heeft zich nog even met hernieuwde energie op zijn taak geworpen, veel geld binnengehaald dat allemaal doorgesluisd is naar Zwitserland, maar waar hij zelf niet bij kan komen, op zijn fietsje het hele land doorgesjeesd om de ene primeur na de andere binnen te halen. Maar wat er gebeurt, geen enkele bijdrage van de andere twee. Nu blijkt dat ze een blaaskapel hebben opgericht en daar bij allerlei struise deernes goede sier mee maken:
Er wordt getoeterd en getetterd, gezopen en geslierd en dat allemaal ten koste van de trouwe Tourguy in zijn kantoortje. De baas van het spul die denkt dat hij alles van scheepselectronica weet:


maakt het helemaal te bont. Allerlei beloftes over lekker borrelen en eten worden er gedaan maar hij heeft het veel te druk met zijn eigen besognes. Jongens dit was de laatste bijlage voor verdere interessante weblog-bijdragen kunt u zich wenden tot : De geconditioneerde mens.

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Ik mis al sedert enige tijd uw soms bijwijlen interessante weblog-artikelen. Kunt u mij zeggen of er nog verdere bijdragen te verwachten zijn?

zondag, 28 mei, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Ja, inderdaad is het nogal stil vanaf uw front. Toch geen ruzie in de tent ? Readactie statuut wellicht niet goed doordacht ? Huisvestings problemen ? Te hoge huur van het riante pandje ? Last met de buren die niet tegen het continue bellen konden ? Ik hoop dat jullie snel weer een bijdrage kunnen plaatsen. Soms moest ik wel een beetje om glimlachen...

maandag, 29 mei, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik kreeg de indruk dat twee van de drie medewerkers er de kantjes vanaf liepen en kan me dus heel goed voorstellen dat die zwoeger er de brui aan gegeven heeft. Lieren en slieren terwijl de ander zich het leplazarus werkt dat gaat natuurlijk niet.

maandag, 29 mei, 2006  

Een reactie posten

<< Home