dinsdag 20 februari 2007

EEN VEREERDE UITNODIGING !

Zojuist arriveerde op de redactie van de Tourguys een wel zeer vererende uitnodiging. Deze uitnodiging was te danken aan de bijzonder relatie die de Tourguys met De Majesteit hebben:
De uitnodiging luidde: Beste jangens, het heeft ons behaagd jullie, gezien de fraaie artikels die uit jullie pen vloeien, uit te nodigen om de beëdiging van het nieuwe kabinet bij te wonen. Trek nette kledij aan. De ranja staat voor jullie klaar. W.g. De Majesteit.
Zoals u zult begrijpen brak onmiddellijk ten burele de pleuris uit. Wat aan te trekken? Een spijkerbroek was uit den boze. Dan maar een radicale verandering. Een vooraanstaand mode-ontwerper werd in de arm genomen. Na enig keuren en kiezen werd tot het volgende besloten.

Het opperhoofd van de Tourguys gaat in dit tenue:


De Tourguy die zich vooral bezighoudt met de kijkcijfers draagt dit elegante kostuum:



En de Tourguy die zich altijd uit de naad werkt moet dan maar blootsvoets heeft men kennelijk gedacht:
Maar om DeMajesteit te laten zien dat ook de Tourguys bezorgd zijn over de opwarming van de aarde wordt de tocht afgelegd op deze fraaie velocipede:

De twee andere modellen zijn bijna gereed zodat de 3 Tourguys in vol ornaat kunnen afreizen.
Wij hopen dat het nieuwe kabinet niet al te veel gristelijke bagger uit de pen laat vloeien. Laffe Bos heeft al laten passeren dat ambtenaartjes die problemen hebben met een homohuwelijk door een ander vervangen mogen worden. Het moet niet gekker worden anders gaat men kennismaken met de toorn (de Dies Irae, gristenhonden) van de Tourguys. Hierbij vergeleken zal het vagevuur een lauwwarm fikkie zijn. Ge zijt gewaarschuwd!!!

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Bah, wat een nichten parade !

woensdag, 21 februari, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Wat een lef om in het holst van de nacht en dan nog anoniem zo'n commentaartje te schrijven. Maar ja, de mensen die op homo's afgeven zijn meestal zelf niet te vertrouwen. Denk maar aan die TV-dominee in Amerika die de homo's tot de hel verdoemde maar zelf met z'n vieze poten niet van de jongetjes af kon blijven.

woensdag, 21 februari, 2007  

Een reactie posten

<< Home