donderdag 15 februari 2007

DE TRAINING IS IN VOLLE GANG !

U heeft al een hele tijd niets meer gehoord van de Tourguys. Dat klopt! Ten burele van deze eertijds zo vitale organisatie heerste lapzwansigheid. Er werd gevreten, gezopen en geslierd dat het een lieve lust was. Alles wat ook maar een beetje eetbaar was, verdween in de pensen van deze lieden. Het geknars van tanden, geslik en gekauw was niet van de lucht. De hoofdsponsor, die onverwacht een kijkje kwam nemen, besloot dat het zo niet langer kon en legde de zweep erover. Minimaal drie (!) uur per dag trainen, anders wordt de geldkraan afgesloten. De Tourguys schrokken zich het leplazerus en gingen aan de slag:





De hoofdsponsor, een bekende figuur binnen ICT kringen en uiteraard niet geheel onbemiddeld, is een graag geziene gast op allerlei flutparties waar zogenaamde bekende flutmensen zich gaarne vertonen, geplamuurd en wel, om door de Teleraaf gefotografeerd te worden. Een grote ruftende, poenige bende. Onze hoofdsponsor (we hebben uiteraard, gezien de kwaliteit van onze verslagen, meer sponsors), had er weinig vertrouwen in dat de Tourguys deze trainingsduur zouden volmaken en besloot een oogje in het zeil te houden:

Aangezien hij zijn centjes ook op een makkelijke manier had verdiend, koos hij ervoor de Tourguys op deze manier eens goed te laten zweten. Het opperhoofd van De Tourguys, die zich vooral bezig houdt met vliegtuigjes
scheepselectronica en verse oliebollen, werd extra hard aangepakt en kreeg de opdracht de verslagen zo snel mogelijk naar de redactie te brengen. Dat heeft hij geweten!




Aangespoord door het goede voorbeeld van de PvdA om meer vrouwen voor het voetlicht te laten verschijnen, besloten de Tourguys ook wat dames aan te trekken onder het motto: Beschaafd en toch netjes. Het werd een heel gedrang op het kantoor maar uiteindelijk werd, in overleg met de sponsors, een keuze gemaakt. Van de Tourguys hoefde het niet maar de dames wilden per se zo luchtig mogelijk gekleed hun dagtaak verrichten. Waarvan acte!

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home