dinsdag 20 februari 2007

HET WONDERBAARLIJKE GELOOF.

De Tourguys, die in hun carriere al heel wat prelaten hebben geinterviewd, wetten nog steeds niet goed wat ze van het geloof moeten denken. Als ze naar deze foto kijken:

dan wordt het ze eng te moede. Zijn dit nu de mensen die het goede voorhebben met de medemens?






Als kind werden ze gewaarschuwd voor De Boze, Satan oftewel De Duivel:
Maar of ze daar nu echt bang voor waren? Jaloers wel.



Ze hadden wel gehoord dat god niet altijd in een vriendelijke bui was en makkelijk ontstemd kon raken:

En ook zijn vertegenwoordigers hier op aarde hadden meestal het eigenbelang op het oog. Dikke sigaren rokend, zuipen en zo nu en dan eens een mollig koorknaapje aanvatten of een klein meisje verleiden:

De aanstaande kabinetsperiode zal de Tourguys de gelegenheid geven om diverse personage van gristelijke charnituur eens duchtig aan de tand te voelen. Er zijn al geluiden gehoord dat Staphorst, de Veluwe en Zeeland flink van zich zullen laten horen om in dit gedegenereerde land "chots chebot" weer eens aan het volk duidelijk te maken. Ze kunnen op flinke tegenstand rekenen!

4 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

GELUL !!

woensdag, 21 februari, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

BAH !!

woensdag, 21 februari, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Zoals al eerder in deze kolommen werd vermeld zijn de chelovigen tot niet meer in staat dan gekakel of het wegwuiven van wetenschappelijke feiten. "Bah" en "onzin" voegen dan ook weinig toe aan een heldere discussie. "Geloven" onwetende "gelovigen" is iets anders dan "weten". Jullie weten dus niks, naks, nulkommanul.

woensdag, 21 februari, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Hoe weet dat CC (ik durf dat niet te schrijven!) dat allemaal zo zeker ? Van da naks weten enzo ? Zo kommie never nooit in de hemel CC !!!

woensdag, 21 februari, 2007  

Een reactie posten

<< Home