zondag 6 januari 2008

KNALLENDE RUZIE THIEME vs HIRSI ALI !

Uit de krant van gisteren: "HOENDERLOO - Door natuurfotografen met lokvoer tam gemaakte vossen worden op het Nationale Park de Hoge Veluwe uit voorzorg doodgeschoten."
De redactie van de Tourguys is na een diepgaand onderzoek op de volgende feiten gestuit. Een van de vossenhuiden is aangekocht door Ayaan Hirsi Ali. Zie deze foto.



Natuurlijk hebben we onze Marianne Thieme van de onvolprezen Partij voor de Dieren om commentaar gevraagd. "Schande, schande, driewerf schande ! Gelukkig hebben wij als PvdD tegen het voorstel gestemd om Ayaan extra geld te geven voor haar bewaking.



Hadden we voorgestemd dan waren er nog meer vossen gedood ! Gelukkig heeft Ayaan nu ook ingezien dat ze volkomen fout bezig was..."aldus Thieme. Gisteren werd bekend dat de politieke babes de ruzie hebben bijgelegd.



Ayaan was, zo te zien, ook weer helemaal opgelucht. Achteraf is gebleken dat de oude van der Vlies van de SGP (een obscuur gristelijk partijtje) een duit in het zakje heeft gedaan door flink te bidden voor een goede afloop van deze strijd der politieke giganten.





Kijk, dat die Vlies verkeerd bezig is, is de lezer van dit Weblog natuurlijk allang bekend. Maar dat hij van een vrouw uit de Hemel antwoord kreeg ? Het lijkt goddomme de Tweede Kamer wel ! Maar, eind goed al goed: wij als redactie zullen Ayaan te allen tijde hoog houden en de oude heer Cato volgen door onder elke artikel van onze hand deze oude Friesche spreuk af te drukken:

,,Wy roppe it kabinet op om syn ferantwurding te nimmen en wer jild frij te meitsjen om Ayaan Hirsi Ali de beskerming te jaan dy't se spitigernôch nedich hat.''
(Wij roepen het kabinet op om zijn verantwoording te nemen en wat geld vrij te maken om Ayaan Hirsi Ali de bescherming te geven die zij spijtig genoeg nodig heeft).

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Vuile tyfushoeren zijn het, allebei !

zondag, 06 januari, 2008  
Anonymous Anoniem schreef...

Als Hirschi Alie bont kan kopen heeft ze mijn centjes niet nodig. Bovendien loop ik ook elke dag gevaar als ik een zebrapad oversteek.

zondag, 06 januari, 2008  
Anonymous Anoniem schreef...

Volgens mij zuipt die Vlies als een gristelijke hond. Er staan vast een paar flessen ouwe jenever onder z'n stoel. Kan niet anders met zo'n gok.

woensdag, 09 januari, 2008  

Een reactie posten

<< Home