dinsdag 1 januari 2008

DE LIEFDE VOOR DE HERE HERE

Bernard Bouwman heeft een boek geschreven: Mijn Istanboel. Daarin beschrijft hij wat voor afstand er is tussen Istanboel, wat Westerse tendensen en gewoontes langzamerhand de overhand krijgen en het platteland waar men nog zo'n beetje in de middeleeuwen leeft: bloedwraak, eerwraak enz. Deze parabel is echter ook op Nederland toe te passen met dit verschil dat de "achterlijken" zich hier in bestuurlijke functies hebben weten te manoeuvreren en dat alles ter meerdere eer en glorie van een niet bestaande god. Neem nou Middelkoop:



eufemistisch minister van "defensie" genoemd, terwijl er in Uruzgan toch al 12 Nederlandse jongens zijn gedood en deze missie niets met verdediging had te maken maar gewoon het uitschakelen van de "tegenstander" inhield. In zijn sprookjesboek, de bijbel staat bij de 10 geboden: Gij zult niet doden. Hoe valt dat te rijmen, Eimert? En verder Yvette Lont:

een ex-hoer die het binnen de gruwelijke gristenunie tot raadslid heeft gebracht en nu vindt dat homo's geen bestuurlijke functies mogen bekleden. Ook in haar sprookjesboek moet staan dat god de mens naar zijn beeltenis schiep en vergevingsgezind moest zijn. Weg dus met die slet.
Vervolgens Rouvoet:


ministers voor gezinszaken, maar een gluiperd 1e klasse. Neemt geen standpunt in, roept de hoer niet tot de orde en doet alsof er niets aan de hand is.


Van de andere griezelclub die eveneens in de regering zit hebben we hier een sjoemelaar zoals er geen andere bestaat:

Dit soort mensen hebben het tegenwoordig voor het zeggen in Nederland, dat voor het grootste deel buitenkerkelijk is.
De Tourguys mochten een exclusief interview hebben met hun god:


maar erg veel wijzer zijn ze er niet van geworden.
En alle weldenkende mensen in Nederland laten dit gewoon over hun kant gaan!! De Tourguys roepen derhalve luidkeels uit:
WEG MET DAT RAPAILLE!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

U heeft dan wel een grote mond over Yvette, maar ze heeft wel op een nette manier afscheid genomen van haar vorige werkkringspier waar poep uit kwam wat je vervolgens weer voor 35 euro in haar bek kon scheiten...wat een taal ! Vriendelijke groet van Metje t B.

dinsdag, 01 januari, 2008  
Anonymous Anoniem schreef...

Namens de zeer godvruchtige gemeente Staphorst kondig ik hierbij aan een aanklacht in te dienen tegen deze godslasterlijke taal. De hierin beschreven mensen zijn trouwe dienaren Gods en verdienen ons respect voor de wijze waarop zij onze christelijke belangen behartigen. U zult binnenkort een brief ontvangen waarin een en ander nader wordt uitgelegd. Hoe wij aan uw adres kwamen? Via IP, zo hebben we ook de politicus van het jaar gemanipuleerd.
Mr. Johannes, Sebastiaan, Albertus, Maria Naaktgeboren

dinsdag, 01 januari, 2008  

Een reactie posten

<< Home