dinsdag 1 januari 2008

VERANDERINGEN OP HET PLATTELAND

De ontwikkelingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Het is voor een journalist van de oude stempel bijna niet meer bij te benen. Zojuist ontvingen de Tourguys van het ministerie koeien- en varkensmarteling de mededeling dat het houden van koeien binnenkort waarschijnlijk tot het verleden gaat behoren. Moesten de plattelanders vroeger nog met de hand en later met de melkmachine dit geval leegpompen:


er is nu een middel op de markt gekomen dat uitsluitend op de mens kan worden toegepast en waardoor de melkklieren van de koeien gespaard kunnen worden:


Er is slechts een injectie nodig om de melkklieren bij de vrouw te vergroten waardoor een melkproductie van 30 liter per dag (bij voldoende vochtinname) tot de mogelijkheden behoort. Talloze boerinnen en plattelandsvrouwen hebben zich al aangemeld onder het motto: Zo heeft Dirk ze altijd willen hebben!
De Tourguys waren uiteraard zeer blij om dit bericht als eerste te mogen plaatsen en kwamen behalve een wat oudere boer:
(op afb.klikken)

verder geen tegenstanders tegen. Nederland loopt dus weer voorop als het om innovatie gaat!

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Jao, hier Dirk.Ik heit overal gezocht om dat wief van mij, die 2 erretjes op een plankie heeft, zo'n injectie te laten geven. Maor da's verrekes moeilijk hoor. Weten jullie een adres?

woensdag, 02 januari, 2008  

Een reactie posten

<< Home