woensdag 2 januari 2008

SAAMHORIGHEID

De Tourguys zijn uiteraard zeer verheugd dat ze thans Hofleverancier zijn geworden, maar dat belet ze niet kritiek uit te blijven oefenen op onrechtvaardige toestanden. Hoe aardig de majesteit in een persoonlijk gesprek ook overkomt, je wordt toch altijd weer verrast door toespraken die daar haaks op staan. Met de kerst sprak ze over: Belasting betalen is gemeenschapszin. Het is toch godverdomme niet te geloven dat dit wijf zulke zinnen durft uit te braken met haar bekakte stemmetje.

Ze betaalt geen stuiver belasting maar profiteert ten volle van de stumperds die haar zo aardig vinden (nergens op gebaseerd) en urenlang in de rij staan om een glimp van haar op te vangen. De Koninklijke Shell heeft niet voor niets dat predicaat omdat de oplichters, de oranjes bedoelen wij, schat- en schatrijk zijn geworden door hun belangen in deze handel. Wilhelmina vertrok aan het begin van de 2e wereldoorlog uit Nederland toen ook de Shell naar Londen ging. Ze wilde een oogje in het zeil houden. Maar wat dit betreft bevindt deze familie zich in goed gezelschap:

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wat een misselijk bericht ! Eerst een onderscheiding in ontvangst nemen en meteen daarna de boel weer afzeiken ! Ga toch in de redactie van GeenStijl zitten, stelletje bloedhonden !

woensdag, 02 januari, 2008  
Anonymous Anoniem schreef...

Beste comateuze oranje-aanhanger, probeer uw hersencel toch eens EEN keer tot leven te brengen. Waarschijnlijk moet u hard werken om de piepers op tafel te krijgen en betaalt u daarvoor ook nog belasting. Maar dat zooitje schorem wordt naar de ogen gekeken, voert geen reet uit en graait maar uit de staatsruif. Waarom vindt het volk dat normaal/goed/gewoon enz.?

donderdag, 03 januari, 2008  

Een reactie posten

<< Home