zaterdag 15 oktober 2005

Eindelijk beveiligd!

De nu ook op Maxi-CD verkrijgbare rechtsbeschermingsvoorwaarden (zie hieronder) zijn te koop op alle bekende handelsadressen (in en buiten Eemnes).

© Tourguys Nederland B.V. Alle rechten voorbehouden.

GEBRUIKERSOVEREENKOMST
Bij elk gebruik door bezoekers (hierna aangeduid als "Gebruiker(s)") van deze website (www) en al haar onderdelen (hierna aangeduid als "de Site"), welke Site geproduceerd wordt door Tourguys Nederland B.V. (hierna aangeduid als "Tourguys"), zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing, tenzij anders aangegeven.
In het geval bezoekers deze Site gebruiken, voor zover dat in de bedoeling van de Site ligt, of om op- of aanmerkingen of tips door te geven aan het bij deze Site behorende gastenboek (hierna aangeduid als "HET Boek"), kan hetgeen zij hebben gecommuniceerd op deze Site onvoorwaardelijk worden gebruikt voor en in het Boek.
Bepaalde onderdelen van de Site zijn slechts tegen betaling van een vergoeding te raadplegen. Indien daarvan sprake is zal Tourguys de Gebruiker hiervan vooraf in kennis stellen en Gebruiker informeren omtrent de hoogte van de te betalen vergoeding.

TOEGANG
Toegang tot en gebruik van deze Site betekent dat Gebruiker met deze voorwaarden instemt. Gebruik maken van deze Site mag alleen volgens deze voorwaarden. Gebruikers die niet instemmen met deze voorwaarden kan de toegang tot (onderdelen van) de Site ontzegd worden. Tourguys geeft geen enkele garantie voor het foutloos en continue functioneren van deze Site. Tourguys streeft er naar de Site zoveel mogelijk aan het publiek beschikbaar te stellen, maar kan te allen tijde de toegang tot de Site (of onderdelen daarvan) beperken of onderbreken voor onderhoud en updates, of in verband met andere redenen. Te allen tijde heeft Tourguys het recht de exploitatie van de Site (of onderdelen daarvan) aan te passen en/of te beëindigen of aan anderen over te dragen, of uit te besteden.

GEBRUIK
Gebruikers dienen zich op te stellen conform hetgeen van een verantwoordelijk en zorgvuldig internetgebruiker verwacht mag worden. Gebruikers mogen onder meer andere Gebruikers niet hinderen of schade toebrengen. Het is Gebruikers niet toegestaan uitingen of berichten van racistische of anderszins kwetsende of grove aard te verspreiden via de Site. Het is Gebruikers ook niet toegestaan om racistische of anderszins kwetsende namen te gebruiken op de Site. Dergelijke uitingen, berichten en namen kunnen -naar het vrije oordeel van Tourguys- onmiddellijk van deze Site worden verwijderd. Het is niet toegestaan virussen of schadelijke programmatuur via deze Site te verspreiden of anderszins beschikbaar te stellen.
Indien en voorzover op de Site onderdelen worden aangeboden en hiervoor een vergoeding overeenkomstig de tarieven van Tourguys dient te worden voldaan, zal betaling plaatsvinden via Call 4XS, of een andere applicatie, of op een andere door Tourguys te bepalen wijze (hierna aangeduid als "Betaalsysteem). Tourguys kan geen enkele garanties bieden voor het foutloos en continue functioneren van het Betaalsysteem, of onderdelen van de Site waar het Betalingssysteem betrekking op heeft en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid dienaangaande. Tourguys kan evenmin garanderen dat het aangeboden onderdeel beschikbaar zal komen, of zal blijven indien betaling heeft plaatsgevonden via het Betaalsysteem en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid dienaangaande.

INFORMATIE OP DE SITE
Tourguys spant zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze Site nauwkeurig te laten zijn, maar geeft terzake geen garanties. Verwijzingen of hyperlinks naar andere websites zijn enkel opgenomen ter informatie van de Gebruikers van de Site. Tourguys is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze websites of bronnen. Tourguys geeft geen garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of ander materiaal op dergelijke websites of bronnen. Hoe Tourguys persoonsgegevens verwerkt die door u via de Site aan Tourguys wordt gegeven is te lezen onder het kopje privacy. Alle aanbiedingen en offertes op de Site zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk in de aanbieding of offerte anders staat vermeld.

COPYRIGHT
Deze Site is het eigendom van Tourguys. Niets van deze Site, waaronder eveneens bedoeld handelsmerken mag zonder schriftelijke toestemming van Tourguys worden verveelvoudigd. De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur behoren toe aan Tourguys. Voor zover Gebruikers teksten, beelden, geluiden en/of programmatuur aan Tourguys toesturen, dragen Gebruikers alle intellectuele eigendomsrechten daarvan over aan Tourguys en vrijwaren Tourguys derhalve van aanspraken van derden. Tourguys is derhalve onder andere gerechtigd deze bijdragen commercieel te exploiteren. Waar van Tourguys wordt gesproken worden eveneens haar licentiegevers bedoeld.

AANSPRAKELIJKHEID
Tourguys aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van aangeboden onderdelen van de Site, tenzij het gevolg van opzet of grove schuld aan de zijde van Tourguys. In voornoemde gevallen van opzet of grove schuld zal de aansprakelijkheid van Tourguys te allen tijde beperkt zijn tot vergoeding van directe schade.

PRIVACY
Voor Tourguys is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van Gebruikers van groot belang. Ten aanzien van de verwerking van deze gegevens handelt Tourguys volgens de toepasselijke wet- en regelgeving.
Als Gebruiker bestaat de mogelijkheid te corresponderen met het Boek. De door de Gebruiker verstuurde gegevens en correspondentie worden nimmer bewaard in een archief in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving (Bijvoorbeeld: de Wet Bescherming Persoonsgegevens). Hierop wordt toezicht gehouden door een Functionaris Gegevensbescherming. Voor meer informatie wordt verwezen naar de website van het door de Nederlandse overheid opgerichte College Bescherming Persoonsgegevens: www.cbpweb.nl.
De door Gebruikers verstuurde gegevens en correspondentie worden in alle gevallen vertrouwelijk en discreet behandeld. Gebruiker is zich ervan bewust en verklaart zich daarmee uitdrukkelijk akkoord dat de verstuurde gegevens en correspondentie mogelijk gebruikt kunnen worden voor de totstandkoming van het Boek.
De door Gebruiker verstrekte gegevens zullen niet aangewend worden voor commerciële doeleinden, of doeleinden die niet in deze voorwaarden, of op de Site worden aangegeven.

© Tourguys Nederland B.V. Alle rechten voorbehouden. Versie 1.01/augustus 2005

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Weledelgeboren heren,

Namens de heer Peter R. de Vries (hierna te noemen: De Benadeelde Partij) sommeer ik U hierbij de op Uw website gepubliceerde quasi juridische tekst (hierna te noemen: De Gewraakte Passage) onmiddellijk te verwijderen op straffe van een dwangsom van 40.000 Euri (fl. 88.000 guldens in Oud Geld) per dag dat U in gebreke blijft met ingang van heden, dinsdag 18 October 2005 na Chr. (hierna te noemen: Datum van Ingang Dwangsomverplichting).
Hoogachtend,
mr. Gerard Spong (hierna te noemen: Eiser).

dinsdag, 18 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Heren
Ik lees daar toch weer een brutaal verhaaltje van ene meester Spong. Nou ik kan u een ander verhaaltje vertellen. Ik heb een goede opleiding gehad, nog een ouwerwetse MULO en daarna veel zelfstudie. Zo ging dat vroeger. Maar die meester Spong dacht met mij wel te kunnen pingpongen. Nou, mooi mis hoor. Ik had een klein scheef schaatsie gereden, werd aangeklaagd en klopte dus bij hem aan. Hij zei; dat regelen we wel even. Nou en hoe hij dat regelde. Ik draaide de bak in en hij legde beslag op alles wat ik met eerlijke arbeid bij elkaar had verdiend. Had vergeten te vragen hoeveel hij voor mijn verdediging vroeg. Dat heb ik dus geweten. Later heb ik hem goed te grazen genomen maar daar zal ik niks over vertellen omdat hij er nooit achter is gekomen. Advocaatje leef je nog...Laat ik verder maar zwijgen, heren, want ik voel het gal alweer omhoog komen.
Een berouwvolle zondaar.

woensdag, 19 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home