woensdag 5 oktober 2005

Ontmoeting in Naarden Vesting




Hilbrand Nawijn is er helemaal klaar voor!

Morgen, donderdag 6 oktober, zal hij deo volente in Naarden Vesting de directe confrontatie aangaan met de gevreesde Roofslak (in de volksmond beter bekend als "rapana venosa").

Onze eigen tourguys zullen er uiteraard bij zijn, wanneer kamerlid Nawijn (zie foto rechts) in de clinch gaat met het diertje van vreemde afkomst. Rond tien uur zullen de fietsvrienden hun stalen ros beklimmen voor een sportieve fietstocht richting Naarden (via Bussum). Hilbrand zelf komt per automobiel naar het Naardense, aldus de persvoorlichter van de Groep Nawijn.

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Jammergenoeg lees ik op uw weblog helemaal niets over het feit dat ik, Klaas Wilting, er morgen ook bij zal zijn in Naarden Vesting, samen met mijn politieke vriend J. Nagel (nu nog van Leefbaar Hilversum, maar binnenkort lijstduwer van de PRPV). Graag een rectificatie op korte termijn, heren!
En tot morgen dan maar weer,
groet,
K. Wilting

woensdag, 05 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Als Mozes niet naar de berg komt, dam moet de berg maar ...
Enfin, jullie begrijpen het al, denken wij: donderdag komen wij dus naar Naarden om aldaar de heer Nawijn persoonlijk te ontmoeten.
En dan kunnen we jullie ook eens beter leren kennen. Wij zijn het namelijk beu om hier te Eemnes altijd maar te wachten, tot de heren de euvele moed hebben om onze kant op te komen. U kunt ons herkennen aan zwarte mutsen en een bijbel onder de arm. En rekent u er maar niet op dat wij ons laten afschepen met zoete broodjes of laffe excuses. De rapen zullen gaar zijn!
Gegroet,
fam. Zadelhoff,
Eemnes!

donderdag, 06 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Toevallig stuitte ik op uw voortreffelijke weblog. Als rasechte socialist lees ik veel, dat werd ons vroeger met de paplepel ingegoten. Lezen, leren, vooruitkomen. Nou wie er vooruitgekomen zijn dat zijn de zakkenvullers die nog steeds in het troebele water van de politiek vissen. Wij, de arrebeiders, hebben die heertjes altijd gesteund maar zijn er geen cent beter op geworden. En moet je nu zien: M. v. Dam, vroeger een 'echte' rooie rakker, koopt een huisje van 4 miljoen oude Hollandse guldentjes. Zo'n J. Nagel die het niet kan nalaten overal controverses op te roepen, een partijtje opricht, int en dan weer verdwijnt. En overal hebben ze nu de beste baantjes, maar dat zal wel voor elke politieke partij gelden. Zakkenvullers zijn het! En die kop van Wilting wil ik echt nooit meer zien. Als politievoorlichter was ie ook elke seconde in beeld, de ijdeltuit. Weg ermee! Fijn dat ik dat effe mocht zeggen, heren.

donderdag, 06 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home