dinsdag 4 oktober 2005

Gevreesde Roofslak rukt op





Tijdens een ontmoeting van ons Kamerlid Hilbrand Nawijn met de bekende zwemster Inge de Bruin op de Open Waterdagen in Enkhuizen zondag jl. liet een stralende Inge (zie foto 's) weten dat zij de gevreesde roofslak (rapana venosa) reeds meerdere malen recht in de ogen heeft gekeken. "Het diertje ziet er onder water vrij onschuldig uit, maar je ken hem maar beter niet tegenkommen. Als U begrijp wat ik bedoelt, "aldus de sympathieke medaillewinnares die zich erg verheugd toonde over de Kamervragen die de heer Nawijn in petto heeft voor de verantwoordelijke bewindslieden.
Inmiddels schijnt de nietsontziende roofslak zijn jachtgebied te hebben uitgebreid tot de Friese meren en is ook de Waddenzee al nauwelijks meer veilig te noemen. Zo meldt Hart van Nederland (SBS6) hedenavond.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Geachte lezers en lezeressen !

Het is inderdaad fantastisch dat de onverschrokken heer Nawijn een vermete poging heeft gedaan om deze zaak over het vloedlicht te brengen. Mocht u in het gelukkige bezit zijn van een eigen zwembad dan hoeft u niet langer te vrezen ! Wij verkopen de juiste middelen om de Rapana Venosa uit uw kostbare prive eigendom te houden.
Namens de Nederlandse directie.

dinsdag, 04 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home