zondag 2 oktober 2005

Kamervragen over gevreesde Roofslak



Ook in Den Haag heeft het opduiken van de gevreesde Roofslak voor de nodige opschudding gezorgd. Het Kamerlid Hilbrand Nawijn van de Groep Nawijn heeft dit weekend schriftelijke vragen gesteld aan de Regering.

De kamervragen van Hilbrand Nawijn (zie foto) laten aan duidelijkheid weinig te wensen over:

"Heeft het Kabinet Balkenende kennisgenomen van het artikel op pagina 3 van De Volkskrant dd. 30 september 2005 over het opduiken van de gevreesde Roofslak (Rapana Venosa) voor onze Nederlandse kust ter hoogte van Scheveningen? Zo ja (of nee), is deze kwestie reeds aan de orde gekomen tijdens Uw wekelijkse kabinetsberaad? En zijn er door het Ministerie van Volksgezondheid al voorzorgsmaatregelen getroffen om ons land voor een slachting onder oesters en mosselen te behoeden? Gaarne een mondelinge behandeling van mijn vragen tijdens het Vragenuurtje op dinsdag 4 oktober a.s."

Het is maar goed dat er in onze Tweede Kamer nog één parlementariër is die pal staat voor Veiligheid en Gezondheid.

Hilbrand, bedankt en succes!

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Vrienden ? Ik volg jullie nu enige tijd op het web. Tot nu toe was het allemaal erg aardig en leuk enzo. Maar ik maak mij nu toch ernstige zorgen dat jullie mijn VIJAND Hildebrand ten tonele voeren. Als het echt ernst is met de slakjes (EN GA NOU NIET OVERAL ZOUT OP LEGGEN ! HA, HA) schakel dan onze fraktie specialist van den Brink in. Die zal stikken van de lach over zo'n onderwerp en het varkentje wel even wassen voor Veerman. Succes met het fietsen in ieder geval en zie verder maar. Ik ben te bereiken via G.vAs@tweedekamer.nl en via onze website www.lpf.nl

zondag, 02 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Er is op dit moment een groot onderzoek gaande naar de verdwijning van de heer M. Herben, laatstelijk gesignaleerd bij de hofvijver. Zou ook hier de gevreesde roofslak hebben toegeslagen.
Een bezorgde LPF'er

woensdag, 05 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home