vrijdag 7 oktober 2005

Hilbrand Nawijn aangevallen door nieuwe mier



Tijdens een werkbezoek aan Naarden Vesting is partijleider Hilbrand Nawijn van de Groep Nawijn in aanraking gekomen met een zogeheten GASTSTEEKMIER (myrmica micorubra). Het beestje is hierboven - sterk vergroot - afgebeeld.

Biologen uit de directe omgeving van kamerlid Nawijn spraken later op de dag het vermoeden uit dat het wellicht niet ging om de gewone, ruige gaststeekmier, maar om een nieuwe miersoort, de zgn. KOKERGASTSTEEKMIER, waarvan eerder deze week een exemplaar werd aangetroffen in de berm van de A28. De heer Nawijn is voor nader onderzoek afgevoerd naar een privé-kliniek in Hilversum, waar hij voorlopig geen bezoek mag ontvangen. Van de mier ontbreekt tot nu toe ieder spoor. De behandelend geneesvrouw kunt u wel bereiken !

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wij, van de ENWB, de Eerste Nederlandse Wielrijders Brigade, verheugen ons ten zeerste dat jullie, Tourguys, de fiets weer een centrale plaats in het Hollandse leven proberen te geven. De lamlendigheid van vele mensen om altijd maar weer in dat blik te stappen, moet maar eens flink aangepakt worden. Beelden van ons Oude Holland laten veelal stralende, lachende, gezonde mensen zien op hun fiets naar het werk, boodschappen doen en wat dies meer zij. Nu zie je alleen maar opgefokte, agressieve, norse koppen. Is de mens dan niet gelukkiger geworden? Zo te zien niet. De welvaart is schrikbarend toegenomen. Vooral te zien aan die vette, etterbakkerige nakomelingetjes die de hele dag door lopen te vreten en veelal aan ouderdoms suikerziekte lijden! Waar gaat dit allemaal naar toe? Waar is de vriendelijke, opgewekte en vooral gezonde Hollander gebleven. Is hij gesmoord in zijn eigen vet? Laten we hopen van niet en niet de moed opgeven. Jullie voorbeeld geeft ons weer enige hoop. Houdt vol en denk daarbij aan de fietspelotons uit de eerste en ook nog tweede wereldoorlog. Allemaal frisse, gezonde Hollandse knapen. Heren, de neus in de wind!

vrijdag, 07 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Mannen, bijzonder die aandacht voor onze kliniek. Eigenlijk hadden wij afgesproken alle mogelijke publiciteit rondom hilbrand te vermijden. Maar alla, uw persoonlijk getinte weblog kan vast geen kwaad. Eerlijk gezegd ben ik wel ingenomen met uw aandacht. Komt u anders een langsfietsen, misschien valt er nog iets te corrigeren?!
Vrindelijke groet, Katja

zaterdag, 08 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home