zaterdag 22 oktober 2005

Gesjoemel bij televoting



Jan Nagel, politiek adviseur van de PRDV, weet met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te melden dat de uitslag van de verkiezing van de Televizierring voor het beste tv-programma gisteravond ernstig is beïnvloed door een corrupte gang van zaken bij het uitbrengen van stemmen door de Nederlandse bevolking via telefoon en sms. "Wij zaten er met de neus bovenop," aldus J. Nagel mede namens partijgenoot Klaas Wilting die ook zijn ogen en oren niet kon geloven, toen het tamelijk platvloerse TROS-programma "Gewoon Jan Smit" als winnaar uit de bus kwam met onwaarschijnlijk ruime voorsprong op het SBS6-programma "Peter R. de Vries, Misdaadverslaggever".

"Dit riekt naar manipulatie," liet J. Nagel (zie foto) direct na afloop weten. Volgens de AVRO die het programma vrijdag uitzond, is er absoluut "geen stront aan de knikker"en waren de heren Wilting en Nagel niet eens aanwezig bij de uitzending. De politiek leider van de PRDV, misdaadverslaggever Peter R. de Vries, overweegt juridische stappen te zullen ondernemen tegen de AVRO.

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Die Nagel is altijd een onderdeel van mijn doodskist geweest. Weten jullie dat hij in 1983 tot de minderheid van zijn fractie behoorde die tegen het wetsvoorstel Goedkeuring van een verdrag met de V.S. over installatie van een militair televisiestation te Soesterberg stemde ? Dan lul je toch niet meer ? Dat schoot me ineens te binnen toen ik weer op jullie weblog keek. Ook toevallig moest ik even denken aan onze poging om komkommersjeel te gaan ! Doeiii !

zondag, 23 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Het is weer zo ver! Als een strontvlieg komt ie er op af...ruzie, herrie, rotzooi. Dan hoef je nooit ver te zoeken. Johan George Nagel is weer van de PARTIJ. Zou dat nou komen omdat hij op een christelijk schooltje heeft gezeten of omdat hij met Willem van Kooten dat verschrikkelijke Leefbaar Hilversum had opgericht? Of omdat hij in zijn rooie jaren een bezoek heeft gebracht aan de DDR? Hij lijkt me een gewild onderzoeksproject voor een dermatoloog, want hij schijnt een huid van gewapend beton te hebben.
Een ex-medewerker van de Rode Haan.

zondag, 23 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Wat misselijk om een link van die rooie verrader te misbruiken naar mijn drukkerij ! BAH ! BAH !

dinsdag, 25 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home