dinsdag 18 oktober 2005

Groep Nawijn blij na geboorte kindje


"Moeder en kind maken het goed," aldus een duidelijk opgeluchte Hilbrand Nawijn, politiek leider van de Groep Nawijn in een eerste reactie op de eerste geboorte van een kindje in een Big Brother huis.
Volgens tweedekamerlid Nawijn is de voorspoedig verlopen bevalling een Mijlpaal met een hoofdletter M in de geschiedenis van de Nederlandse televisie.

Nawijn zal tijdens het eerstvolgende Vragenuurtje in de Tweede Kamer zijn parlementaire collega's vragen om een kleine bijdrage voor een gezamenlijk presentje voor de pasgeborene (zie foto). "Natuurlijk ga ik dat geschenk hoogstpersoonlijk overhandigen aan moeder Tanja, mits een en ander LIVE op familiezender Talpa wordt uitgezonden," kondigde H. Nawijn vandaag aan tijdens zijn drukbezochte, wekelijkse persconferentie in het Haagse Hotel Des Indes.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

De heer Nawijn denkt nu wel dat hij tijdens het vragenuurtje in de Kamer met de pet zal kunnen rondgaan, maar ik, de voorzitter van deze Kamer, zal daar denkelijk wel een stokje voor steken. Er gebeuren hier toch al dingen die in feite niet door de Kamer-beugel kunnen.De tijd dat de heren afgevaardigden hier in 3-delig costuum verschenen en de (weinige) dames in een lange rok of japon (bij een degelijke Haagse modezaak gekocht) zijn helaas voorbij. Het is verval alom. En deze belachelijke actie van de heer Nawijn is zeker niet te toleren. Laat hij de hand maar ophouden bij zijn oude kompanen van de LPF, rijk geworden in het 'Vastgoed'. (Maar daar zet ik vraagtekens bij). Ik heb gezegd.

woensdag, 19 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home