woensdag 19 oktober 2005

Stuur ook een kaartje naar Aalsmeer!

Iedereen die de kersverse Big Brother mamma Tanja hartelijk wil feliciteren met de geboorte van haar dochtertje Joscelyn Savanna, kan bijgaand kaartje downloaden via de website van de politieke partij Groep Nawijn in 's Gravenhage. Het felicitatiekaartje is ook rechtstreeks te bestellen bij Talpa Holding BV door overmaking van 8,25 Euro ten gunste van J. De Mol te Laren (nh). Een postzegel plakken is natuurlijk niet nodig.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Laat moeder Tanja maar goed uitkijken! Er is op dit moment groot alarm in Laren en Omstreken. Pastoor Driessen is gesignaleerd bij een peuterspeelplaats met een grote zak snoep in zijn vette handjes. Gelukkig waren er een paar jonge moedertjes die deze zwartrok niet vertrouwden, hun kindjes naar huis brachten en de politie inschakelden. Hij deinst voor geen leeftijd terug.

donderdag, 20 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Heren,
Wij werden opmerkzaam gemaakt op uw weblog waarin u geen vriendelijk beeld schetst van het mooie Katholieke Geloof. Met veel symbolen en personen wordt de spot gedreven. Pastoor Driesen is een gewild doelwit. Wij willen u graag opmerkzaam maken op het mooie programma dat door de RKK wordt uitgezonden: God voor..Nu zult u er wel weer Godver...van willen maken maar wij raden u aan toch eens kennis te maken met dit programma. Bekende Nederlanders zoals BN'ers, met tatouage en al (dus niet de minsten van de TV) en GTST-sterren (ook al mensen met een zeer hoog IQ) krijgen vragen van ons zoals: Voor wie zou jij aan het kruis willen hangen? Niet zoals jullie alweer denken: Aan wie zijn kruis zou jij willen hangen? En daar komen mooie, diepzinnige antwoorden uit voort. Je merkt dat deze mensen verantwoord leven. Dat ze aan zelfmutilatie doen (de tatouages, een duur grapje waar je misschien vele slachtoffers van de aarbevingsramp in Pakistan mee te eten zou kunnen geven) doet er nu niet toe. Heren, het is nog niet te laat om tot bekering te komen. Als u in de problemen komt kunnen wij u altijd nog pastorale zorg bieden. Wij weten dat u de KRO niet welgezind bent. Ja, er werd gesjoemeld een directeur die zijn zoon alle mooie opdrachten toespeelde enz. enz. Maar voor het ware geloof mag dat geen rol spelen. Heren, volg onze relilight-formule!

vrijdag, 21 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home