zaterdag 22 oktober 2005

H. Nawijn stemt op C. Richard



Vanuit een bomvolle festivalzaal in Kopenhagen (Denemarken) laat Hilbrand Nawijn, politiek leider van de Groep Nawijn, weten dat hij per SMS heeft gestemd op het liedje Congratulations van de Engelse zanger Cliff Richard. Zoals bekend, is H. Nawijn door de Nederlandse regering naar Kopenhagen afgevaardigd om als waarnemer toe te zien op een regelmatig verloop bij de verkiezing van het "Beste Songfestivalliedje Aller Tijden", waarvoor vreemd genoeg geen Nederlandse bijdrage is genomineerd. Tijdens de live-uitzending via Nederland 2 is H. Nawijn nog niet in beeld te zien geweest, hetgeen volgens Nawijn alles te maken heeft met de linkse signatuur van de uitzendende omroep, de TROS. (Later meer ...)

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Nou moet ie toch (piep) niet gekker worden ! De Tros een linkse omroep ? Al die bachcher programma's zijn juist rechts !!!

Een verontruste Limburger...

zondag, 23 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Nawijn op die gospelzanger stemmen. Is ie nou helemaal niet goed in zijn dikke kop geworden! Worden oudere mensen op een gegeven moment dan allemaal zwakzinnig of dement dat ze zich tot een Hogere Macht willen wenden. Onze Pimmetje stond daar ver van, die was nuchter, hield beide benen op de grond. De nalatenschap van onze grote voorman wordt op deze wijze toch wel ernstig besmeurd. Nawijn, kom bij zinnen voor het te laat is!

zondag, 23 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home