maandag 7 november 2005

De fietspad laat zich moeilijk vangen



Nu de dagen duidelijk korter beginnen te worden en de nachten langer, rukt hij weer op in onze bossen: de agressieve fietspad.

Het diertje ziet er tamelijk onschuldig uit, maar men blijve liever uit zijn buurt.

In 't Gooi alleen al kreeg de politie dit weekend te maken met twaalf (12!) gevallen van open beenwonden, veroorzaakt door een beet van de kleine fietspad.

Vooral ouderen (55+) lopen groot gevaar, aldus de belangenvereniging voor Actieve Senioren. Preventief insmeren van de benen met MAGERE VANILLEVLA schijnt te helpen.

14 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Nou, nou, nou ! Jongens, jongens ! Dit kan toch niet ? Dat been moet meteen in onze kliniek in Hilversum behandeld worden. Ik stuur jullie morgen wel een offerte. Vrijblijvend hoor !

maandag, 07 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Mijn heren,
Mag ik u er op wijzen dat dit geen beet van een fietspad is maar van het blauw dooraderde snavelbekdier. Een dier dat zich zelden laat zien en bijzonder schuw is. Ik vermoed dat deze patient het dier op niet al te slimme wijze tegemoet is getreden. Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast,placht mijn moeder altijd te zeggen. Mochten er zich complicaties voordoen zoals tetanus of koudvuur dan kunt u zich te allen tijden tot mij wenden. Ik heb alle antistoffen in voorraad.

maandag, 07 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Die Schroots ken ik nog van vroeger. Een of ander krimineeltje die in huisies deed. Tilde toen de gemeenschap al voor een paar ton. Nu doet ie hetzelfde maar dan wat grootschaliger dus. What a guy !

dinsdag, 08 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Krijg nou tieten ! Oeps, dat schoot er zo maar uit...Maar ik zie ineens er een tekst bij komen van iemand die die vreselijke Schroots kent. Nou, wij hebben steeds problemen met die man. Hij stuurt veel te weinig patienten door naar onze kliniek zodat ik nu soms moet bijschabbelen in een Finse kliniek.

dinsdag, 08 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Mijne heren,
Natuurlijk gaat het anoniem als er beschuldigingen worden geuit die ten enenmale onwaar zijn. Een krimineel die in huizen doet? Ik heb een behoorlijke medicinale studie achter de rug en vroeger deed ik wel eens wat in onroerend goed. Maar dat was nodig om mijn studie te betalen. Ik ben altijd een braaf en oppassend burger geweest en zorgde daarbij goed voor mijn moeder en m'n konijnen en dan komt er opeens zo'n anonieme gluiperd je van alles en nog wat beschuldigen. Ik heb nog wel een paar maatjes uit het drugscircuit, ook dat deed ik om m'n studie te financieren, die met je willen afrekenen als te tenminste zo flink bent om je naam door te geven. Ik zal je vast hun naam geven dan weet je waar je aan toe bent als ze op je stoep staan: Evert, Peter, Michel en John. Nou emigreer maar vast.

woensdag, 09 november, 2005  
Blogger tourguys schreef...

HIER SPREEKT DE MODERATOR VAN DIT WEBLOG. ALS DE HEER SCHROOTS NOG EEN MAAL EEN BEDREIGING UITSPREEKT ZAL ZIJN POST VAN DIT WEBLOG VERDWENEN ZIJN !

donderdag, 10 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Heren Tourguys,
Ik een bedreiging uiten? Ik wil alldeen mijn goede naam zuiveren van al die valse beschuldigingen. Eeneerzaam burger kan zich zoiets niet laten welgevallen. Altijd oppassend geweest, mijn belasting betaald en nu dit. En dan nog zoiets belachelijke om te dreigen mij monddood te maken. Als dat gebeurt dien ik uiteraard meteen een klacht in Bij de Controle Commissie Weblogs, CCW.

donderdag, 10 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik meen de knaapjes die zich hier in deze discussie mengen nog te kennen van vroeger. Ze hadden iets te maken met titels of ondertitels en waren te lui om voor de duvel te dansen. Ik heb evenwel geprobeerd deze knaapjes op het rechte pad te brangen, dat bracht mijn geloof met zich mee, maar het had totaal geen zin. Lanterfanters waren het, liever luidan moe. En nu een grote mond op zetten. Ik heb er heel wat vergeefse energie ingestoken.

zaterdag, 12 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik wist vroeger wel raad met dat stelletje ongeregeld. Dat had ik nog geleerd in mijn tijd bij de Legervoorlichtingsdienst. Ze sidderden voor me want ik liet niet met me sollen. Gelukkig had ik een assistent die tijdens WO II ook wel wist hoe je met dat tuig moest omgaan. Die heeft ondanks een oproep van de zogenaamde verzetstrijders lekker bij de omroep doorgewerkt en mooie boekjes gemaakt over vlaggen en vaandels en sibbekunde. Met z'n tweeen konden we deze heertjes wel aan. Jammer dat ze weer zo'n grote bek opzetten en dat ik niet meer kan ingrijpen.

maandag, 14 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik ben het volkomen met Theo eens, het was tuig. Zoiets durfden ze niet in de oorlog, toen was alles goed geregeld. Onze Oosterburen hadden alles goed in de hand. En moet je nu zien: chaos alom. Die mooie tijden keren niet weer. Ik heb me maar verder verdiept in de prachtige vlaggen en vaandels. Bij mij thuis is een prachtige tentoonstelling waar ook alles over runentekens te zien is.

maandag, 14 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Na het zien van deze wond meende ik dat er grote overeenkomst was met de wond die ik recentelijk heb opgelopen. Het volgende gebeurde: Ik had weer eens mot met mijn vrouw en liep te dwalen door de bossen van het Gooi. Als troost had ik een fles jonge klare bij me. Dat hielp fantastisch want alras sloegen alle muizenissen op de vlucht. Ik liep wat onvast verder en zag op een open plek opeens een stelletje kabouters. Wel honderd waren er. Ze hadden allemaal hun eigen paddestoeltje meegenomen waar ze op zaten en werden toegesproken door een bars uitziende kabouter. Hij zei: "We pikken het niet langer, al die mensen met hun honden die onze leefomgeving onveilig maken en..." Op dat moment kregen ze mij in de gaten en de hele horde kwam op mij af rennen. Ik heb voor mijn leven gelopen maar eentje haalde mij in, nam een sprong en beet mij in mijn bovenbeen. Ik verloor het bewustzijn en werd wakker in het ziekenuis. Het was net zo'n wond als op uw foto. Ze lieten me een foto zien waarop mijn been en de wond te zien waren en de kop erboven: 'Roedel dolle kabouters maakt 't Gooi onveilig'. Nu zeggen sommige mensen dat ik in een dronken bui mijn been heb opengehaald aan een boomstam, maar ik blijf erbij dat het kabouters waren. Ik heb ze nota bene zelf gezien. Dolle, geflipte kabouters! O ja, met mijn vrouw is alles weer bijgelegd.

woensdag, 16 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Net terug van een verre reis. Ik bestudeer namelijk de Panthera tigris, een roofdier dat met uitsterven wordt bedreigd omdat allerlei achterlijke Aziaten en ook Arabieren wonderen toedichten aan allerlei lichaamsdelen van dit edele dier. Ik heb een zeer uitgebreide studie gemaakt van dit prachtbeest en ik kan tot geen andere conclusie komen dan dat de beet op uw foto afkomstig is van de ...kroegtijger!

donderdag, 17 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Tja, wat moet een mens daar nou van denken! Ik ben door mijn medisch specialist doorgestuurd naar een Finse kliniek (de man weet ook niet beter). Ik lig daar op een massagetafel en ik word daar toch gemasseerd, nou daarvoor hoef je niet naar Yab Yum. En wie stelt zich daar aan mij voor? Katja Kierewiet! Ze kijkt me olijk aan en zegt: Zo doen we dat hier. Dat is goed om alle 'afvalstoffen' te verwijderen. Komt u vooral ook eens langs in onze 'kliniek'. Wat is dat voor een onontwarbare kluwen waar jullie, Tourguys, in verstrengeld zitten? Wordt er op deze manier lekker door jullie verdiend?

zondag, 20 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Nou, ziekenfondspatient, je vond het anders maar best prettig. Je oogies begonnen te zwemmen en je lag te kronkelen als een vis in het water. Had dan meteen gezegd dit wil ik niet, maar wel achteraf je beklag doen. Lafbek. Als ik het geweten had, had ik het hele zakie eraf geknepen.

donderdag, 24 november, 2005  

Een reactie posten

<< Home