maandag 28 november 2005

Einde van de wereld


Het leek zo'n mooi ritje te worden: eerst met de karretjes op de trein naar Enschede en toen lekker peddelen door het fraaie Twentse land.
Helaas begon het ineens te waaien en te sneeuwen, toen we net op zoek waren naar een gezellige uitspanning voor een stevige lunch.
In de buitenwijken van Haaksbergen (zie foto) raakten we tot overmaat van ramp ook nog de weg kwijt, waardoor we het spoor helemaal bijster waren. De warme thee, waarmee we onze bidons hadden gevuld, was inmiddels koud geworden en toen viel de avond ...
Het is nu twee dagen later en we hebben Godzijdank onderdak gevonden bij een bejaard echtpaar dat ons buitengewoon hartelijk ontving.
Dat zij pas na anderhalve dag stroomstoring door het leger op een noodvoorziening werden aangesloten, nemen we hen uiteraard niet kwalijk, maar dat de Overheid niet eerder voor ons op de bres is gesprongen, verbaast ons wel een beetje.
Gelukkig stond de overheerlijke Glühwein in Haaksbergen koud! Zoals het hoort.

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Dat jullie nog steeds niet in Eemnes zijn geweest, daar zullen we het maar niet meer over hebben. Dat het de straffe Gods is geweest die jullie hiervoor heeft geboet, moge duidelijk zijn.
Hier in Eemnes brandt gewoon de kachel. En het licht ...

maandag, 28 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

We hebben vele, vele uren in de kou moeten doorbrengen terwijl de rest van Nederland baadde in luxe en weelde. Twee dagen EN nachten (!!) heb ik mijn schoonmoeder hier warm moeten houden. Nou, ga er maar aan staan. En waarom heeft het zo lang moeten duren eer we weer aansluiting kregen? Ik denk dat de directeur druk bezig was zijn geld te tellen van het buitensporige 'salaris'dat hij krijgt (niet verdient). Het is een regelrechte schande. De burgemeester verheft nu zijn stem maar dat had die uilebal al eerder moeten doen. Hij heeft toch de controle over dat zaakje. Waar zijn die hufters toch mee bezig? Pas als er iets gebeurt hoor je iets van ze. Zeker aan hun winterslaap bezig.

maandag, 28 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Mijn heren, mag ik u wijzen op mijn website ? Wij zijn echt goed bezig in Haaksbergen ! Na de aftrapbijeenkomst van 7 juli zitten wij echt in een win/win situatie. Dat het de afgelopen dagen even wat minder was...? Kan gebeuren !

maandag, 28 november, 2005  

Een reactie posten

<< Home