zondag 5 maart 2006

Gesponsored door het decadente Westen

Het Westen is door de eeuwen heen een agressief gebied geweest:kruistochten, kolonien stichten enz. Landen die wat 'achter' liepen werden onder de voet gelopen, de zogenaamde christelijke beschaving werd opgelegd en de kostbaarheden werden naar het Westen getransporteerd. Het omgekeerde is nu het geval. Overal in het Westen worden nu moskeën gebouwd. Het Westen is in wezen een verdorven regio, maar ja, ze hebben er wel prettige dingen, dus waarom zouden we daar geen gebruik van maken. Bij de bouw van deze moskee werd een multinational ingeschakeld die voor wat reclame graag een tonnetje of wat wilde bijspringen:






Dat begrijpen we niet. Of je bent tegen het Westen en dan wil je er niets mee te maken hebben, of je bent voor en dan ga je geen haat zaaiende preken houden:
We hopen dat beide partijen tot inzicht komen en elkaar in rust en vrede zullen laten leven.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wij waren ook in de race voor deze moskee maar wij verdomden het om met onze kop voorover en onze reet omhoog daar te gaan liggen. Wat jullie hier zien zijn o.a. een paar topjongens van Cola. Die doen alles voor reclame. Vangen ze weer wat bonussen mee.

maandag, 06 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

We hebben ook al een paar keer geprobeerd om in zo'n moskeet te komen, want dan kijk je zo lekker tegen die reetjes aan. Maar we werden misselijk van die stank van de sokken, want de schoenen moesten uit.

maandag, 06 maart, 2006  

Een reactie posten

<< Home