woensdag 8 maart 2006

Grote ONRUST

Hedenmorgen heerste er complete chaos op de burelen van de immer wakkere Tourguys.

Wat was hier aan de hand ? In de nacht na de wonderlijke verkiezingsavond op de Baggerbuis had een van hun grote voormannen het dappere besluit genomen om de pijp aan Maarten te geven. De voorman lag toch al niet zo lekker bij twee van de drie Tourguys en hij verdedigde zijn besluit met te wijzen op de anarchistische liberale traditie. De oude tijden onder de grote BAKOENIN werden zelfs aangehaald, maar tevergeefs ! Zijn besluit stond vast en zo bleef er een tanende stuurloze partij over. Het kleine andere partijtje sprak, bij monde van haar Anglofiele leidster steeds maar weer over een pet uitslag.

De grote gristullukku leider (de buikspreekpop van Neerlands juridisch geweten)

had zoals gebruikelijk geen standpunt behalve dat hij steeds maar weer de anderen bleef gelukwensen met hun overwinning. Ja, ja, de tijden van de grote Revolutie staan weer voor de deur kennelijk ! Wij houden een vinger aan de pols en zullen u op de hoogte houden mochten er zich nog verdere onverwachte zaken voordoen !

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Grote voormannen???!!! Wat krijgen we nou, Tourboy? Die arrogante hufter van een van Aartsen? Of moet het misschien met 'ae' zijn omdat dat meer indruk maakt? Of die walmende Wiegel met die ruftende bek van hem? Wat is daar groot aan? Nog geen broodje kunnen ze bakken, of een fietsbandje plakken! Ze kunnen tenauwernood hun eigen broek ophouden, verwend als ze zijn door de belastingbetalers die voor hun kostje moesten zorgen. En wat voor kostje!Kijk eens naar hun stulpjes! Niet met hard werken verdiend, maar met politiek gekuip en gladde praatjes. Gebruik toch eens je verstand man en loop niet meer klakkeloos achter die verrotte werkgeverspartij aan.

woensdag, 08 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Die laatste foto past goed in mijn straatje! Zo lopen ze er bij onze trainingen ook bij. Nu alleen nog een camouflagepak en wat runentekens en dan is de VVD precies waar het wil zijn.
Heil, Tourguys!

donderdag, 09 maart, 2006  

Een reactie posten

<< Home