woensdag 8 maart 2006

Opgeruimd...

We hebben hectische weken achter de rug. De Tourguys moesten van het ene interview naar het andere, en dat allemaal op de fiets. Wat een spanning op de avond van de 7e maart! Zouden de twee kopstukken van de zogenaamde liberale partij het redden?
En zou de eeuwige sigarenroker zijn rentree maken? Hij was wel zo slim om zijn besluit tot na de verkiezingen uit te stellen. Apres nous la deluge. Aan de de linkerkant van het politieke midden keek jongeheer Bos gretig naar de uitslagen en zag zich al in de positie van de badeend Balkje: Helaas is de SGP, de ondemocratische partij, niet verdwenen. D'66 likt haar wonden, maar zal ongetwijfeld terugkeren en Jan Marijnissen ziet zich al als vice premier. Het worden spannende tijden!

5 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wat een verrukkulukku dag. Twee blaaskaken van het toneel verdwenen. Kunnen er geen verkiezingen worden gehouden om bijv.: ASO-bakken rijders/sters, bonusvreters en ander tuig evenzo te laten verdwijnen, dan krijgen we misschien ons oude Holland weer teug.

woensdag, 08 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Zo, de eerste stap is gezet. Ik ga de boel nu eens goed op z'n kop zetten. Weg met de stropdassen en de parelkettingen ! Nog even leren hoe je hier je zachtgekookte eitje kwijt kunt en dan gaan we er tegenaan ! U hoort nog van mij ! Stevige one-liners maar wel goed onderbouwde dan !

donderdag, 09 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Mark, als je de boel eens goed op z'n kop wilt zetten kun je beter overstappen naar de PvdA. Bos heeft ook geen stropdas om. En al die parelkettingmutsen ben je dan ook meteen kwijt. Ja, het is moeilijk om je ingesleten gewoontes kwijt te raken, sleurmens dat je bent.

donderdag, 09 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Natuurlijk ga ik NIET overstappen naar de PvdA. Bos ziet me aankomen ! In de PvdA lopen ook trouwens veel te veel stropdassen en parels rond ! Kijk maar eens op zo'n zogenaamd inspraak avondje van de gestaalde kaders ! Zelden zo'n oeverloos gebral gehoord. Ze zijn overal tegen, nooit eens iets positiefs, alles is maakbaar zogenaamd. De wereld zit gelukkig wat beter in elkaar zodat niet elke malloot er aan kan gaan sleutelen. Overigens vind ik Bos zeker geen malloot ! Ik zal hem eens een door Josias gesigneerde zijden das aanbieden. Goed idee !!!

donderdag, 09 maart, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Hee ! Mark ! Kan je nog MEER uitroeptekens gebruiken ??? !!!!

donderdag, 09 maart, 2006  

Een reactie posten

<< Home