woensdag 12 april 2006

Schapenkoppen

Als je toevallig, of als je een ernstige hersenbeschadiging hebt, op zondagochtend zappend een kerkdienst tegenkomt dan zie je daar een verzameling DNA-materiaal waarvan je je in ernst afvraagt heb ik daar gelijkenis mee:

Er wordt geluisterd naar iemand die van mening is dat hij van hogerhand zijn kudde mag toedonderen, vermanen en ze voorhoudt hoe ze het beste kunnen leven:



Als de stemming er goed in zit wordt er gezongen met teksten als: Gij heer doet het brood leven. Of: Uw lijden is ons een voorbeeld. Terwijl op datzelfde moment overal ter wereld mensen worden afgeslacht, kinderen worden verkracht, mensen van de honger sterven en de natuur in ijltempo verdwijnt. Dan staat je verstand toch even stil. Gelukkig is nu bewezen dat deze verstandelijk gehandicapten geen DNA-materiaal hebben dat overeenkomst vertoont met dat van mensen die hun verstand gebruiken. Hun materiaal is identiek aan dat van deze groep:
Er heeft echter toch een mutatie plaatsgevonden. Bij deze dieren heerst pais en vree, terwijl 'gelovigen' elkaar op allerlei manier proberen af te slachten.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Hier ben ik het GVD helemaal niet mee eens ! Hoe durven jullie dat "gelovige tuig" te vergelijken met mijn schapies ? Dit is de wereld op z'n kop zetten. Kijk maar op mijn website !

woensdag, 12 april, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

Maar Amos, als een schaap op haar rug ligt, komt ze niet meer overeind, dan gaat ze dood. Dat is bij de 'gelovigen' net zo, als ze eenmaal in de dwangbuis van het 'geloof' zitten, komen ze er ook niet meer uit. Dus die vergelijking gaat uitstekend op. Kuddedieren!

woensdag, 12 april, 2006  

Een reactie posten

<< Home