maandag 29 mei 2006

KAN 'T NOG GEKKER ?


Ons pausje Benedictus de XVI, op werkbezoek in Auschwitz (Aus Freude am Fahren !), vroeg God hoe hij het toch mogelijk maakte dat er zoveel leed en kwaad is geschied in de tweede wereld oorlog, dat er miljoenen zijn vermoord, vergast.

Als voormalig lid van de Hitler jeugd, actief lid van het duitse leger en thans hoofd van de katholieke kerk en plaatsvervager (geen tikfout) van God vroeg hij zich dat allemaal af...
"God: Waarom, Heer, bleef u stil ? Hoe kon u dit allemaal toestaan ?" Dit bad ons pausje allemaal.

God antwoordde ogenblikkelijk, "Ratzinger (God weet natuurlijk best dat hij eigenlijk Nazinger heet), waarom bleef jij stil ? Waarom ging jij bij de Hitler jeugd en in het leger ? Geef mij daar verdomme niet de schuld van!"


Jammer genoeg kon ons pausje God's stem niet horen, ook zag hij weer het licht niet en zo ging de boodschap verloren !

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Waarom de naam van god met een HOOFDLETTER? Eerbied? Angst? Onzekerheid? Dan kunt u uw dagelijkse keutel ook wel met een hoofdletter schrijven.

dinsdag, 30 mei, 2006  
Anonymous Anoniem schreef...

De redactie van BigFib is ten zeerste verontwaardigd dat de Tourguys het artikel over zijne heiligheid, pausje nazi-ratzinger, zonder bronvermelding hebben overgenomen. Deze vorm van plagiaat is niet te tolereren. U dient dit onverwijld te corrigeren en een rectificatie plus erkenning te plaatsen. Zo niet dan zullen wij ons beraden over verdere stappen!

woensdag, 31 mei, 2006  

Een reactie posten

<< Home