zondag 11 maart 2007

EEN NIEUWE AANWINST!!!

Dank zij de goede reputatie die de Tourguys hebben opgebouwd wegens de bestrijding van terrorisme in Nederland:




en hun veelzijdige contacten op dit gebied hebben zij de beschikking gekregen over een machine waarmee in een oogwenk onverlaten, terroristen, zakkenvullers, gluiperds, corrupte politici, schorem van de TV, milieuvervuilers, fundamentalisten en meer van dat soort gajes kunnen worden opgespoord. De nieuwe aanwinst is een BlueGene/L met 65.536 processors en een capaciteit van 136.8 teraflops:

De Hoofdtourguy wreef zich al weken van tevoren in zijn handen want dit was spekkie voor zijn bekkie. Een van de principes van dit stukje speelgoed is dat er van alle bovengenoemde boeven via een super-MRI geheugen-scans worden gemaakt. Vervolgens wordt dit neuromodel in de BlueGene gedownload. En als u bedenkt dat deze computer een miljoen maal sneller werkt dan het menselijk brein en in 1 seconde triljoenen berekeningen kan uitvoeren, dan is het duidelijk dat er veel meer boeventuig verwerkt kan worden dan door middel van een proces verbaaltje. Op deze manier is het mogelijk hun gedachtenpatroon te volgen en voorbereidende stappen te ondernemen. Tevens is er contact met een zeevloot (dit is een van de scheepjes):





Ook in de lucht zijn de Tourguys paraat. Het kostte enige moeite en er moest wel een paar honderd hectare eeuwenoud bos worden gekapt, maar het resultaat was er ook naar:



Ook van dit Awacs-vliegtuigje was de Hoofdtourguy helemaal weg. Hij hoefde nu niet meer in van die kleine kut-tweezittertjes te vliegen maar kon nu eindelijk eens het echte werk doen.
Na een korte proefperiode hebben de Tourguys de apparatuur ingeschakeld en het resultaat was verbazingwekkend. Duidelijk was te bekijken hoe en waar Harry Mens zijn zwarte geld verdiende, welke pastoor zich de volgende dag aan een misdienaartje wilde vergrijpen, waar onze bolle kroonprins zijn volgende illegale jacht zou houden en welke opgepoetste TV-proleet het met wie deed. Politie, kinderbescherming enz. hebben inmiddels handenvol werk. Maar de Tourguys zijn nog niet klaar met hun verheven werk. Ook internationaal staat hun nog heel wat te wachten.

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home