maandag 7 januari 2008

BESTUUR UW EIGEN DREAMLINER !


FAA: 'Boeing 787 mogelijk kwetsbaar voor hackers'

Maandag 7 januari 2008, 16:54 - Passasiers kunnen mogelijk het computersysteem van de nieuwe Boeing 787 Dreamliner hacken, zo waarschuwt de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA.

De redacteuren van De Tourguys zijn daarom op dit moment al druk bezig met allehande boeken, hacking guides, programmeertalen, floppies en stikkies etc. om ons alvast voor te bereiden op de geweldige uitdaging die er aan vliegt te komen. Zodra de eerste tickets voor een Dreamliner vlucht verkocht gaan worden zullen we er als de kippen bij zijn, gewapend met de Packard Bell laptop om eerst eens lekker een paar rondjes Nederland te doen alvorens naar warmer oorden te vertrekken voor een welverdiende vakantie.



Wij zijn dan echter de echte piloten die met de laptop de boel onder controle zullen houden ! We zullen die sukkels van de KLM eens een vlieglesje geven !

Overigens zijn we van mening dat:
,,Wy roppe it kabinet op om syn ferantwurding te nimmen en wer jild frij te meitsjen om Ayaan Hirsi Ali de beskerming te jaan dy't se spitigernôch nedich hat.''
(Wij roepen het kabinet op om zijn verantwoording te nemen en wat geld vrij te maken om Ayaan Hirsi Ali de bescherming te geven die zij spijtig genoeg nodig heeft).

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Achterhaalde techniek! De stuurknuppel zit bij ons in de broek, geheel geprogrameerd en ontvangt updates uit al onze Arabische Broederstaten.
Heeft dat meissie helemaal geen tietjes?

dinsdag, 08 januari, 2008  
Anonymous Anoniem schreef...

Nou, dia cyaankali is een oude vieze man volgens mij...dit item ging over vliegen en niet over tietjes...de ogen van cyaankali zijn overigens wel in orde...dus zorgen over de keuring zou ik me maar niet maken !

dinsdag, 08 januari, 2008  

Een reactie posten

<< Home