woensdag 4 februari 2009

THE DAFFODILS (William Wordsworth)

In de burelen van de Tourguys was het stil...doodstil. Kennelijk had ook hier de financiele crisis toegeslagen. Dat werd droog brood eten want opdrachten bleven uit. Maar wacht daar rinkelde een telefoon...De Majesteit. Jangens, sprak zij zonder inleidende begroeting, het zijn voor ons weer roerige tijden. Net met de famielje weer gezellig onze 71e jaardag gevierd en nu worden wij in dat katholieke krantje weer zwart gemaakt. Zoals jelui weten heeft mijn zusje, dat altijd hard heeft gewerkt, een oogaandoening.

Deskundigen hebben ons aangeraden wat geld voor haar opzij te zetten zodat ze de toekomst nog helder (haha grapje) kan inzien. Helaas hebben deze zogenaamde deskundigen een foutje gemaakt. Het geld, het is niet veel ca. 70 miljoen van pappie


en mammie, staat nu op een bank in Guernsey. Dan hoeft het kind geen belasting, vermogensbelasting enz. te betalen. Helaas hebben de sufferds mijn werkadres ingevuld: Stichting Protector Daffodil Trust, Noordeinde 68, Den Haag. Dat kunnen wij natuurlijk niet hebben. Wij weten dat een van jullie zeer bedreven is op de computer en wij zouden jelui dan ook willen verzoeken dit adres voor al die lieden die ons niets gunnen te willen verbergen. Wij hebben dit bij vorige stortingen op de Kaaiman eilanden en in Liechtenstein eveneens gedaan. Dat moet voor jelui toch een kleine moeite zijn. Van onze bezittingen in Lech , Italie, New York en Londen hoeven we niet te vrezen, dat is goed geregeld.


Doe die met spoed zodat mijn zoon


bij het aanvaarden van deze zware taak hier geen last meer van heeft. Als het jelui lukt zullen wij jullie een kleine versnapering zenden. Denk aan jullie majesteit in deze barre tijden.

3 keer commentaar:

Anonymous Thesaurier van de koningin schreef...

Ik zie dat u nog geen enkele reactie op uw verwerpelijke stukje heeft gekregen. Dit duidt erop dat het merendeel der Nederlandse bevolking pal achter de Majesteit blijft staan. Als thesaurier van de Majesteit weet ik precies wat er op financieel gebied aan het hof gebeurt en ik kan u verzekeren dat er geen verkeerde dingen gebeuren. Het Huis van Oranje is voor Nederland een rots in de branding.

zondag, 08 februari, 2009  
Anonymous Anoniem schreef...

Wat een lullig klien prinsje !

maandag, 09 februari, 2009  
Anonymous Een Oranjefan schreef...

Dat "kleine", "lullige" prinsje wordt later wel onze koning en staatshoofd, onbeschofte inzender.

maandag, 09 februari, 2009  

Een reactie posten

<< Home