vrijdag 21 maart 2008

TOURGUY TERECHT!!!

Onze Tourguy die enige tijd geleden spoorloos verdween in het Midden-Oosten, is onverwacht weer opgedoken. Zijn relaas was huiveringwekkend! Hij was bezig een in-depth reportage te maken van de bedevaartsgang naar Mekka toen hij door een paar baardige mannen uit de menigte werd geplukt:

Zijn verweer dat hij een reportage wilde maken van deze "belangrijke" gebeurtenis mocht niet baten. Hij werd per kameel afgevoerd:

Wat hem daarna overkwam, overtreft alles. Hij werd gedwongen kamelen- en geitenstallen te reinigen. Toen hij daarna werd gedwongen met een
"Oosterse "schoonheid" te trouwen:

werd het hem allemaal te veel. Met zijn mobieltje dat hij tot dusver op een betrouwbare plek had verstopt, belde hij zijn vliegvriend die niet aarzelde en razendsnel hulp bood:


Verenigd met vrouw, kind en fles kan hij nu weer zijn bijdragen aan ons boeiende feulleton leveren.

Overigens zijn we van mening dat:
,,Wy roppe it kabinet op om syn ferantwurding te nimmen en wer jild frij te meitsjen om Ayaan Hirsi Ali de beskerming te jaan dy't se spitigernôch nedich hat.''
(Wij roepen het kabinet op om zijn verantwoording te nemen en wat geld vrij te maken om Ayaan Hirsi Ali de bescherming te geven die zij spijtig genoeg nodig heeft).

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home