dinsdag 15 januari 2008

EEN RAADSELACHTIGE VERDWIJNING.

Zoals de talloze lezers van dit zeer interessante blog weten, staan de Tourguys altijd vooraan als er iets te melden is van het reli-front. Een niet verder met naam genoemde imam in Den Haag vond onze items over de "gristenhonden" steeds bijzonder interessant. Middels een telefoontje deed hij het voorstel een van ons een gesponsorde reis naar Mecca te laten maken om verslag te doen van de gebeurtenissen aldaar:

Een tof idee vond men ten burele! Van een oud beddelaken en een ouderwets bakkersmutsje:




werd de noodzakelijke kleding gemaakt om de Tourguy in de massa te laten opgaan. Met een krakkemikig vliegtuigje van "Mohammedian Airlines" vloog de Tourguy naar het thans zo in opspraak geraakte gebied. Vanuit zijn hotel, als men dat tenminste zo kon noemen gaf hij aan, had hij een laatste contact met het thuisfront. Hij berichtte direct naar de magische steen te gaan om daar gereinigd en gelouterd te worden:


Dat was het laatste wat de overige Tourguys van hem vernamen en er gingen weken voorbij. Interpol werd ingeschakeld en die kwam met een foto waarbij ze met stelligheid beweerden dat de persoon op de 17e rij, 876 plaatsen van links de gezochte Tourguy moest zijn. Ze konden er alleen niet bijkomen.












Doordat er naar alle windstreken opsporingsberichten waren gezonden, werd het kantoor bedolven onder de tips waaronder deze:



waarbij de inzender vermeldde de Tourguy persoonlijk in dit "Huis der Liefde" ontmoet te hebben. Het onderzoek gaat verder.

Overigens zijn we van mening dat:
,,Wy roppe it kabinet op om syn ferantwurding te nimmen en wer jild frij te meitsjen om Ayaan Hirsi Ali de beskerming te jaan dy't se spitigernôch nedich hat.''
(Wij roepen het kabinet op om zijn verantwoording te nemen en wat geld vrij te maken om Ayaan Hirsi Ali de bescherming te geven die zij spijtig genoeg nodig heeft).

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Ja, die anonieme inzender heeft gelijk. Ik heb die Tourguy ook zelf gezien in het bordeel dat ik graag bezoek. Leuke meisjes die je graag verwennen. Mijn vriend Hindriks heeft hem ook gezien, dus we willen besteen verklaring afleggen.

woensdag, 16 januari, 2008  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik kwam altijd graag bij die meissies want wat ik thuis had stelde niet zo veel voor. Maar ja ik moest wel uitkijken want ze kenden me heel goed in het Gooi. En ook die Klaas kon er wat van. We zullen nog wel eens een boekie opendoen.

woensdag, 16 januari, 2008  

Een reactie posten

<< Home