vrijdag 20 februari 2009

DIERENMISHANDELING !

Vandaag waren we weer eens een keertje aan het fietsen (toch onze core-business). De tocht voerde deze keer helemaal tot in het hartje van de omroepstad Hilversum. Nadat de Tourguys een flinke homp vers brood als lunch bij de Franse bakker aan de Gijsbrecht hadden aangeschaft togen ze naar het fameuze Lapersveld om aldaar van die welverdiende maaltijd te kunnen genieten. In de fietstassen zaten ook enige flesjes wijn natuurlijk. Plotseling kreeg een van de Tourguyseen hele horde wilde, lawaai makende ganzen achter zich aan.Het bleek hier om een uiterst aggressieve ondersoort te gaan van de Lapersveldse ganzen brigade die berucht bleken te zijn om hun brood diefstallen.Na een fel gevecht om dat brood (deze soort is dol op Frans brood) was de uitkomst dan ook snel beslecht. Tijdens het veilig stellen van z'n lunch door een gans(die vreetzak aan de linker kant) raakte een van de Tourguys namelijk zwaar gewond aan een van z'n vlerken door een andere valse gans !Daarop besloot de andere Tourguy om de betreffende gans snel uit te faseren (van de Partij voor de Dieren mag dit eufemisme voor euthanasie gebruikt worden). Eenmaal thuis aangekomen werd de boosdoener maar meteen van zijn gemene ingewanden ontdaan wantGod straft onmiddelijk !

2 keer commentaar:

Anonymous F. Emmer schreef...

Dit zijn Hilversumse-mediaganzen, inderdaad een zeer agressieve soort. Uw reporter mag blij zijn niet verder gewond geraakt te zijn. In het verleden zijn er veel dierenliefhebbers, die met het lot van deze ganzen begaan waren, in het niets verdwenen.

vrijdag, 20 februari, 2009  
Anonymous Marianne Thieme schreef...

We hebben uw "verslag" gelzen en na uitvoerig intern beraad zijn we tot de conclusie gekomen dat wij gerechtelijke stappen tegen u zullen ondernemen wegens het doden van een onschuldig dier. Wij zullen bij de rechter een eis indienen om u met pek en veren te laten besmeren en u vervolgens op een kar door Hilversum te laten vervoeren.

zondag, 01 maart, 2009  

Een reactie posten

<< Home