donderdag 5 maart 2009

EVOLUTIE VOLGENS DE EO !

Een van onze bekende tv presentatoren (De HERE HERE Knevel te Bussum hieronder onlangs gefotografeerd op de Brinklaan alwaar hij meeloopt als lulletje rozenwater en links van hem Tijs van den Brink - bijnaam "het Knijn")heeft het LICHT gezien. Dit tot grote woede van de bible-belt-achter-piepel-ban. De HereHere K. te B. is tot de conclusie gekomen dat zijn goede collega Arie Boomsma (bijnaam "de Kaak") best met zin blote klabanus in de homobijlage van Linda mag staan. Dat dit rare evolutionaire gevolgen gaat krijgen moge duidelijk zijn. Deze sukkel heeft z'n kop in z'n kruis en z'n klabanus op zijn kop. Althans dat denkt de thans totaal in verwarring zijnde EO leiding.Immers op de zesde dag schiep die andere HereHere de planten en de mensen. Zoals hieronder te zien dus onder andere ook de paddoos en andere "Boomsmaatjes".

Ja, dan vraag je er ook om als je denkt dat alles in slechts 6 dagen gemaakt is. Dat de evolutie dan uit de hand gaat lopen is logisch. Je krijgt rare onvoorspelbare uitkomsten, zelfs tot op de Zuidpool.Gelukkig zijn we bijna aan het einde van dit Darwinjaar en mogen we over een maandje of negen het kaarsje uitblazen ter ere van zijn tweehonderd en eerste verjaardag !Zullen we in 2010 van deze waangedachten verlost worden en weer gewoontjes in de vooruitgang en de wetenschap ons heil gaan zoeken ? We geloven van wel, dus dat spreken we dan maar af !

1 keer commentaar:

Anonymous Directie EO schreef...

De EO voelt zich diep beledigd door dit uiterst schandalige stukje. Het ligt niet in onze macht hier iets aan te doen maar we weten zeker dat de HereHere u in het hellevuur zal doen branden. Nee, onze God is geen God der wrake maar een van gerechtigheid. U zult na uw dood geen rust meer vinden.

vrijdag, 06 maart, 2009  

Een reactie posten

<< Home