zaterdag 22 oktober 2005

Familie Zadelhoff niet uitgenodigd

Bij de kerkelijke inzegening van het huwelijk van Z.K.H. Prins Floris, jongste zoon van H.K.H. Prinses Margriet en de heer Pieter van Vollenhoven, en zijn meisje Aimée - hedenmiddag in een kerk te Naarden - schitterde de familie Zadelhoff uit Eemnes door afwezigheid.
Een woordvoerder van de oranjegezinde familie Zadelhoff laat weten dat het voor de Zadelhoffjes onbegrijpelijk en onverteerbaar was dat zij niet waren uitgenodigd om de plechtigheid bij te wonen. Het huwelijksfeest van de familie Van Vollenhoven in Paleis Het Loo is nu nog in volle gang, maar in Eemnes is de stemming bepaald niet vrolijk, aldus een doorgaans betrouwbare zegsman aldaar.

1 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

De reden dat de fam. Zadelhoff (de naam alleen al) niet was uitgenodigd is gelegen in het feit dat wij dit 'en famille'wilden houden. De fam. Zadelhoff hoort niet bij OSM. Ze kunnen wel wat geld hebben maar de patriciersfamilies en de oude adel zijn niet zo gesteld op de nouveau riche. En onze Bea houdt er al helemaal niet van. Dat heeft ze jaren geleden, tijdens een feestje met veel blauw bloed al eens tegen de Spaanse koninklijke familie gezegd. En daar houden we ons aan.
Helouise Schimmelpenninck-Bourbon-thoe-Slooten

zondag, 23 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home