donderdag 19 april 2007

EEN AFVALLIGE TOURGUY

Terwijl de wereld om ons heen in rep en roer is, denk alleen maar aan de bier-commotie, en er voor de Tourguys dus veel werk aan de winkel is, piept een van de Tourguys er doodgemoedereerd tussenuit. En waarheen? Naar Friedrichshafen:


Het is een vliegtuigfanaat die geen ronkend vliegtuigje kan zien of hij begint van alles op te dreunen: merk, type, hoeveel motoren, hoeveel pk's, hoeveel schroeven er in zitten enz. Ten burele moeten we hem herhaaldelijk tot de orde roepen als hij weer in vliegtuiggepeins is verzonken en belangrijke taken afgehandeld moeten worden. Er schijn iets belangrijks aan de hand te zijn in Friedrichshafen. Een zeppelin-festival?



Tja, wat daar nou zo bijzonder aan is? Maar ja, als hij het maar leuk vindt. Het is wel zo dat de anderen zich nu uit de naad moeten werken terwijl meneertje van de Dakota-Association een leuk reisje aangeboden krijgt:
We zullen hem na terugkomst eens goed onder handen nemen omdat we overspoeld worden met werk. Een interview met biermagnaat Wilders. Een gesprek met onze vrome min. van gezinszaken Rouvoet. Bea die ons nog een paar leuke voorvallen uit de formatie wil meedelen, en ga zo maar door. En hij ondertussen maar lieren en slieren. Schande!!!

9 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

De verkeersleidimg van Friedrichshafen maakt bekend dat een Nederlands vliegtuigje met 2 bemanningsleden in beslag is genomen wegens contrabande. Het onderzoek zal geruime tijd duren. Reacties op uw weblog hoeft u zeker een maand lang niet te verwachten.

maandag, 23 april, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Namens de twee bemanningleden kan ik u melden: A, dat we met den automobiel heen en terug zijn gegaan en B, dat we niet zijn aangehouden wegens contrabande. Dat koning alcohol flink heeft huisgehouden spreekt voorzich. Kortom uw domme en kortzichtige insinuaties houden geen stand !

donderdag, 26 april, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Herr Oberst heeft zijn informatie uit zeer betrouwbare bron ontvangen. Dus twijfel is niet mogelijk. Er zijn tegenwoordig automobieltjes die kunnen vliegen...dus! En deze twee heertjes schamen zich uiteraard dat de contrabande in bepaalde lichaamsopeningen werd gevonden. Vandaar de ontkenning.

vrijdag, 27 april, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Vanuit het designhotel Daniel in Graz laat de redactieslaaf nog iets van zich horen Hij is langs Friedrichshafen gekomen, zeppelin gezien, daarna Bregenz, Innsbruck, nu Graz en over een half uur naar Wenen. Heb een verbond gesloten met Haider. Toffe vent. Wil ook zijn haar laten bleken. Groeten, o Sahib. Kon helaas niet mailen.

woensdag, 08 augustus, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Gisteren heeft de redactieslaaf ook een bericht verstuurd maar kennelijk is dit hotel anti-Haider. Ik probeer het nog eens. Haider ontmoet, sympathieke kerl, wil weten waar hij waterstofperoxide kan kopen. We zijn bezig een anti-burqua wet op te stellen. Je ziet ze hier overal, vooral in de dure juwelenwinkels en kledingzaken. Hebben poen te over die smiechten. Veel schnollen en schwulen hier. Vieze schwulen met leer en metaal/ijzer en softe schwulen. Tot ziens.

vrijdag, 10 augustus, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Hier ten Holland heeft een onverlaat zich uitgesproken tegen de heilige koraanse schrift ! Hij zal het helaas met een levenslange bewaking moeten stellen omdat het kennelijk not done is om je mening te geven. Kut Pauzen, dat zijn het allemaal.

vrijdag, 10 augustus, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Overigens een prettige vakantie en bis bald. Wir sind ein paar tagen in Berlin. Tsjussie !!!

vrijdag, 10 augustus, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik denk dat de islamies al onder ons zijn want het lukt me niet om vanuit Salzburg een bericht te sturen. Je zietze hier overal vergezeld van in het zwart gehulde spoken, die in de duurste winkels van alles kopen. De kerels loeren en lonken ondertussen naar de schaars geklede westerse mädel, tyfuskankerleiers. Ben maandagavond 24.00 uur weer zuhause. Veel plezier in Berlin.

zondag, 12 augustus, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

icq2Go, vond ik in dit hotel op de pc, een Trojaanse variant?

maandag, 13 augustus, 2007  

Een reactie posten

<< Home