donderdag 29 maart 2007

ALLAH ZIJ MET ONS

Over een tijdje zal "Wien Neerlands bloed door d'adren vloeit" vervangen worden door "Geitenneukers aller landen verenigt U!" Vrouwen zullen worden vervangen door deze geliefde hoefdiertjes:



En zoals het in alle dictatoriaal geregeerde landen gaat hebben vrouwen niets te vertellen (mannen trouwens ook niet). Slaag kunnen ze krijgen als ze niet de hele dag in de keuken bezig zijn of niet op tijd de thee naar het mannetje brengen:
Klokgelui zal vervangen worden door de oproep van de imams om vijf keer per dag te bidden. Bij nalatigheid volgen stok- en/of zweepslagen. Onze bekende imam Ahmed Salam, die onlangs nog opriep om geen belasting te betalen en de boel hier verder te verzieken, spint hier garen bij.:


Zo gaat het ook in die woestijnlanden. Rotzooi creeren, de zaak besodemieteren en dan je domme aanhang op de barricades zien te krijgen.
Door de geweldige aanwas van de allochtonen, vanwege de fokpremies van het CDA, de z.g. kinderbijslag, wordt deze partij nu buitenspel gezet. Ahmed Salam wordt alleenheerser over dit stukje aan de zee ontworstelde land. Lamlulletje Bos, die denkt dat de allochtonen nog steeds zijn partij willen kiezen, staat onthutst aan de kant. Hij had het toch zo goed bedoeld! Maar van de roerselen van de allochtonen had hij geen moer begrepen.
Maar in een ander hemeltje heeft de vader zijn zoontje bevolen om maar vast flink te oefenen. Want dit laatste gristelijke bolwerk moet toch echt behouden blijven:


En zo is de kring rond. Want het waren en blijven allemaal primitieve woestijnvolkeren, levend van sprinkhanen en honing. Oog om oog, tand om tand. Vrede zal er dus nooit zijn.

3 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Precies wat ik altijd heb gezegd! Tja, jullie reageren altijd als het te laat is. Nu is opeens de kwestie van de dubbele nationaliteit niet meer zo'n eng discussiepunt en gaan ze bekijken of die Arib, die voor de dictator van Marokko werkt, dat nog wel kan blijven doen. Graaien en plukken dat hebben ze hier wel geleerd.

zaterdag, 31 maart, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Jongens, ik verveel me te pletter. kunnen jullie niet weer eens een berichie plaatsen. Vroeger waren julliezo actief, maar het is nu qudt met peren.

zondag, 15 april, 2007  
Anonymous Anoniem schreef...

Tering, wat heeft die geitenneuker een gluiperige kop. Meteen afknallen.

zaterdag, 05 mei, 2007  

Een reactie posten

<< Home