zondag 30 oktober 2005

Hongaarse Worst niet langer welkom in ons land

Hongaarse Worst
Bovenstaande "Hongaarse Worst" (zie foto hierboven) is aan de oostgrens van ons land in beslag genomen door de Rijkspolitie.
Volgens kamerlid Hilbrand Nawijn van de Groep Nawijn is dit een direct gevolg van het falend beleid van het Kabinet Balkenende II. Nawijn eist in een motie die dinsdag a.s. in het Vragenuurtje aan de orde zal komen, het onmiddellijke aftreden van de voltallige regering.
De nieuwe politieke partij PRDV van misdaadverslaggever Peter R. de Vries zal in haar partijprogram een aparte passage opnemen inzake het noodzakelijke zero tolerance beleid ten aanzien van Hongaarse Worst.

5 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Wat erg om op deze manier de draak te steken met onze nationale trots: onze onvolprezen Lecso en Gulyas, om nog maar te zwijgen over de Szalami. Wat stellen jullie daar tegenover met je smerige leverworst of die vette rookworst. Bagger is dat. Ik woon hier nu lang genoeg om dat te weten. In die worst van jullie gaat ook nog allerlei afval, pezen,vliezen en spul dat echt niet meer verkocht kan worden. Jullie hebben geen trots, alles slikken jullie. Nee, dan Hongarije! Daar kun je (h)eerlijk eten.

dinsdag, 01 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Hee Imre, als dat Hongarije dan zo'n fantastisch land is, waarom pleur je dan niet terug naar dat mooie land. Ik zou geen bagger willen eten. Of zijn hier bepaalde voorzieningen beter?

dinsdag, 01 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Deze worst ken ik heel goed. Ik werk toevallig in een worstenmakerij en dit zijn de worsten waar ik de hand in heb gehad (letterlijk en figuurlijk). Worst wordt hoofdzakelijk gemaakt van afvalproducten, vliezen, kraakbeen, ingewanden enz. Daar is op zich niks mis mee.Je kunt die spullen in de winkel niet verkopen, alleen als hondenvoer, maar dan levert het te weinig op. Dus wordt het vermalen, de vloer wordt opgeveegd en ook dat gaat er in, dan wat kruiden en geurstoffen (om de stank te verdoezelen) een plasticje er omheen en smullen maar. Het is dus in feite een mooie recyclingscyclus, want wij proberen het hele dier te gebruiken. We zijn nu bezig om ook de stront van de dieren te verwerken (want die schijten er van angst wat op af als ze de lijkenlucht van het abattoir ruiken), maar dat proces is nog in een beginstadium. We maken echter goede vorderingen. Voor een goedkoop stukje worst moeten er heel wat proeven gedaan worden.

zondag, 06 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Mensen, als je eens heerlijk wilt smullen dan weet ik wel een paar adres voor je. Dan ben je er ook meteen even uit. In deAziatische landen worden de heerlijkste gerechten gegeten: aap, hond, beren. Je kunt het zo gek niet noemen of ze hebben het. Vaak nog levend en wel. Dus verser kan niet. Je wijst er een aan en een half uurtje later staat ie dampend op je bord. Nou, daar kan geen frikadel, hotdog of broodje oorlog tegen op. Die Aziaten weten hoe ze je moeten verwennen. Het is wel een aardig reisje maar zo zie je ook nog eens wat van de wereld. Zo'n snackbar gaat tenslotte ook vervelen. Gauw boeken dus.

donderdag, 17 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Die worstdraaier denkt nu wel de eerste te zijn om dierlijke afvalstoffen (faeces-stront) te verwerken, maar wij daar al jaren mee bezig. We zijn enige tijd geleden tot de ontdekking gekomen dat al het menselijke stront best weer gerecycled zou kunnen worden tot hapklare brokken. Reken maar uit: 6 miljard mensen die toch elke dag wel een kilootje wegleggen, dat is dagelijks 6 miljoen ton aan nog goed bruikbare grondstoffen, want niet alles wordt verteerd. Vooral de mensen in India, die bijna doorlopend aan de dunne zijn vanwege de onhygienische toestanden daar, laten heel wat onverteerde brokken vallen. Het verwerkingssysteem staat al op poten nu de infra-structuur nog. Het is hard nodig want deze aarde kan 6 miljard mensen al niet meer voeden en in 2050 zijn het er 11 miljard. 200 jaar geleden waren er nog maar 1 miljard inwoners. We werken aan de toekomst.

dinsdag, 22 november, 2005  

Een reactie posten

<< Home