dinsdag 25 oktober 2005

PRDV neemt het op voor H. Nawijn



Peter R. de Vries van de in oprichting zijnde politieke partij PRDV maakt nu reeds ernstig bezwaar tegen de van staatswege afgekondigde Ophokplicht voor Hobbykippen. Volgens P.R. de Vries is hier duidelijk sprake van een typisch geval van ongewenste overheidsbemoeienis en is het een teken aan de wand dat bijvoorbeeld tweedekamerlid Hilbrand Nawijn van de Groep Nawijn geen rechtstreeks contact meer mag hebben met zijn eigen kippen, terwijl er in kringen van de Groep Nawijn nooit een spoor of bewijs van de aanwezigheid van het dodelijke Vogelgriepvirus is aangetroffen. De PRDV komt nog deze week met een officieel perscommuniqué over de ogenschijnlijk buitenwettelijke Ophokplicht voor huisdieren van parlementariërs.

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

P. de Vries is tegen een ophokplicht omdat ie thuis een kanarie VRIJ rond laat vliegen. Dat beest zit zelfs bij hem aan tafel en eet van zijn bord. Als ie dat moest missen zou het snel met hem gedaan zijn.

dinsdag, 25 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Wij verzoeken u geen persoonlijke feiten van onze voorman, PRDV, op uw weblog te zetten. Hoe dat van die kanarie in de openbaarheid is gekomen, is ons een raadsel. PRDV is totaal verslingerd aan dat beest en heeft het altijd geheim gehouden. Mochten er nog meer prive onderwerpen ter sprake komen dan zullen wij (u woont in Hilversum) onze sterke man, de heer Nagel, eens kennis met u laten maken. Bij de Vara siddert men nog steeds voor hem. Neemt u in acht!

zondag, 06 november, 2005  

Een reactie posten

<< Home