dinsdag 25 oktober 2005

Onbeperkt kip eten in Loenen


Bij het gerenommeerde Restaurant De Happerij in Kerklaan, gemeente Loenen aan de Vecht, weten ze wel raad met de hobbykippen van de buren. Op de foto hiernaast is goed te zien, hoe de diertjes handmatig uit hun lijden worden verlost, voordat ze op de steengrill worden gelegd.

Iedere woensdag, van 12.00 tot 22.00 uur, kan er bij De Happerij voor het luttele bedrag van 17,50 Euro ONBEPERKT gegrillde kip worden genuttigd. Maar zoals altijd geldt ook hiervoor de algemeen bekende Happerij-regel: OP=OP.
Zorg dus, dat je er op tijd bij bent!

8 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Leden, het verontrust mij dat er belangstelling is voor uw weblog vanuit de Bondsrepubliek en vanuit Chili. Volgens mij zijn er veel vluchtelingen uit Nassi Duitsland naar Chili gegaan na de laatste oorlog. Het zal toch niet zo zijn dat dit iets met uw leeftijd te maken kan hebben ? Ik bedoel: de manier waarop u fietsend te zien bent aan het begin van dit weblog geeft toch niet de indruk dat u van de leeftijd bent dat u een actieve rol hebt kunnen spelen in voornoemd tijdsgewricht. Of vergis ik mij ? Gaarne enige nadere toelichting. Met vriendelijke groet, Alexos de Kamp te Memimoyu (Chili).

woensdag, 26 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ja, Alexos de Kamp heeft het goed geraden. Er is belangstelling voor deze weblog vanuit Chili. Wij bestuderen de manier waarop de kippen op de foto een kopje kleiner worden gemaakt en proberen dat via intramurale zorg toepasbaar te maken op ouden van dagen, invaliden en geestelijk gehandicapten. De geitenwollensokkendragers hebben het lang genoeg voor het zeggen gehad, nu zijn wij aan de beurt. Dit alles gebeurt diep in de binnenlanden van Chili met volledige medewerking en steun van de VS. Ook andere landen, die wij nog kennen uit de goede oude dictatuurtijd, hebben hun medewerking toegezegd. Ons grote voorbeeld is uiteraard Generalissimo Pinochet, die er vroeger niet genoeg van kon krijgen om met de helicopters mee te vliegen en er dan boven zee zo'n stelletje linkse niksnutten uit te lazeren. Dan stond ie te juichen en te dansen. Dat waren nog eens tijden! Maar die komen terug dankzij de prachtige voorbeelden van uw foto's.

vrijdag, 28 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

De berichten op uw weblog gelezen. Wij, de CIA, moeten ons ten sterkste distantieren van de verdachtmakingen die hier gespuid worden. De CIA had en heeft al een slechte naam als het op mensenrechten aankomt maar hier wassen wij onze handen in onschuld. Dat wij destijds die linse idioot van een Allende om zeep hebben geholpen was niet meer dan vanzelfsprekend. Hij was dan wel een gekozen president maar voor de belangen van Amerika was hij een directe bedreiging. Wij hebben ook wel wat kampen in voormalige Oostblok-landen waar we het een en ander uitproberen op wat gajes en uitschot maar dat dient slechts een verheven doel. Laat u niet misleiden, wij staan voor vrijheid, vooral die van de USA!

zondag, 06 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

U hoeft slechts de naam Pinochet in te tikken dan kunt u zien wat dit beest en moordenaar )katholiek bovendien) op zijn kerfstok heeft. Nog steeds wordt hij beschermd door duistere machten.

zondag, 06 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Kunnen we dit een beschaafd land noemen waar men ONBEPERKT gemaltraiteerde kip kan eten tegen een flutprijsje? Hebben we daar een goed geweten bij? Of achten we het hebben van een vette pens hoger dan het mededogen met deze arme dieren? Of denken we aan de portemonnee zodat we van het bespaarde geld weer andere, nutteloze rotzooi kunnen kopen? Waarom kunnen we het niet met wat (of veel) minder doen? Kijk eens wat er allemaal in de bsupermarkt ligt. 75% is overbodig en doet een aanslag op onze energiebronnen en het uithoudingsvermogen van moeder aarde. Maar daar maakt Nawijn zich niet druk om. Het gaat om het hier en nu: Apres nous la deluge. Vragen stellen over Sinterklaas-BTW!!! Wat een land!

dinsdag, 15 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik zou alle veelvraten, zakkenvullers, ASO-bakkenhouders, en verdere imbecielen willen aanraden het boekje: 'Gebrek aan schaarste' eens te lezen. Kijk eens een paar uurtjes niet naar de treurbuis met al die waardeloze, tot niets dienende programma's en ga even gezellig zitten lezen. U kunt dit boekje zonder verzenkosten bestellen bij uitgeverij DAMON, e-mail: info@damon.nl Misschien valt er dan nog iets te redden.

zondag, 20 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik heb toevallig wat informatie over die Pinochet op mijn computer en laat ik nou (ook toevallig) bezoek krijgen van een paar nieuwsgierige figuren uit Chili op mijn computer. Ik heb wat geheime informatie over die moordenaar en katholieke legerfanaat. Hij wordt nog steeds vereerd door bepaalde enge groepen in Chili, die eveneens banden hebben met het Vaticaan. Onder de lantaarnpaal voor mijn huis stond laatst een type met zuidelijke trekken mijn huis te observeren. Ze zijn machtige en steken overal hun begerige klauwen naar uit. Maar op de AIVD in ons land kun je ook al niet meer rekenen. Geinfiltreerd met allerlei gespuis, dat ook nog van handgranaten wordt voorzien. Een telefoontje naar het alarmnummer werd geblokkeerd. Je hoeft hier dus nergens meer op terekenen.

dinsdag, 22 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Iet ies koet dat oe wanhopig bient want het beledigen fan onse groote generalissimo Pinochet ies verboten. Wei hauden oe goet in die gaten en sullen toeslaan sodra dat mogelijk ies. Wei sullen oe seker te grasen nemen.

vrijdag, 25 november, 2005  

Een reactie posten

<< Home