dinsdag 25 oktober 2005

Opschriftverplichting gaat vandaag al in



Minister H. Hoogervorst van Volksgezondheid heeft besloten om met ingang van heden, dinsdag 25 oktober 2005, alle hamburgerketens in Nederland te verplichten tot het in hoofdletters vermelden van de waarschuwende tekst "KIPPEN IS DODELIJK" op de verpakking van alle cheeseburgers die ter consumptie aan de burgerij worden aangeboden. Dit maakt het Ministerie van Volksgezondheid morgen bekend in een wettelijke Maatregel van Bestuur die volgende week zal worden gepubliceerd in de Staatscourant. Waarvan akte!

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Hebben jullie soms de gekke koeienziekte? Hamburgers, cheeseburgers, kipnuggets!! Waar wauwelen jullie nou eigenlijk over? Kennen jullie het verschil niet tussen deze edele produkten? Ik heb zo'n idee dat jullie van die vegetarische watjes zijn en niet van die stoere lui die aan een lekker stuk bloederig vlees willen knauwen. Hier in Nederland staat alles onder controle van minister Veerman. Die man weet van wanten ( maar ook van binnenhalen) maar dat blijft onder ons. De kwaliteit van onze bio-industrie is ongekend in de wereld.

dinsdag, 25 oktober, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Als fijnproever wil ik u toch even attent maken op het verschil tussen een kip die in een paar weken met allerlei rotzooi wordt opgefokt en een kip die een goed leven heeft gehad en rustig buiten z'n kostje kon ophalen. De meeste mensen proeven het verschil niet, ze vreten van alles. Probeer nou eens een keer een stukje kip van een EKO- of Groene Weg slager en proef dan het verschil met zo'n waterige hormoon kip van de supermarkt. Mensen het gaat om de kwaliteit van het bestaan! Je bent wat je eet!

dinsdag, 25 oktober, 2005  

Een reactie posten

<< Home