dinsdag 25 oktober 2005

Kippen H. Nawijn nu ook opgesloten



De hobbykippen van kamerlid Hilbrand Nawijn van de Groep Nawijn zijn door toedoen van de zittende Regering het slachtoffer geworden van een van staatswege afgeroepen ophokplicht in verband met de vanuit het Oostblok op ons afkomende Vogelgriep. Nawijn zelf moest dit via-via vernemen via een nieuwsbericht op de regionale omroep. Hij overweegt deze onverkwikkelijke gang van zaken dinsdag (25 oktober) aan de orde te stellen in het wekelijkse Vragenuurtje in de Tweede Kamer, waarvan de NOS via de tv-zender Nederland 2 rechtstreeks verslag doet. Allen kijken dus!!!

2 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Het is maar goed dat die kippen van Nawijn opgesloten zijn. Toen ze nog rondliepen beleefden we hier helse taferelen. Hij staat bekend als een groot kippen-eter. Elke dag moesten er wel een paar de nek worden omgedraaid en dat deed ie zomaar in de tuin zodat wij, de buren, het konden zien. Het was afschuwelijk. De politie gebeld maar die kregen dan een kippie mee naar huis en vergaten waarvoor ze gekomen waren. Nee, die Nawijn ziet er wel zachtmoedig uit maar we zijn als de dood als de geest uit de fles komt. We zijn nu tot de tanden gewapend.

dinsdag, 01 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Dat jullie de roddelpraatjes van de buren publiceren, slaat alles. Ik overweeg een juridische procedure maar wacht het verdere verloop nog even af. Wel kan ik jullie zeggen dat incest bij deze streng gereformeerde buren een normale zaak is. Vooral de buurman staat onder hoogspanning omdat Nawijn een paar van die leuke, vlotte, lekkere piratenmeisjes tot zijn beschikking heeft. Die spanning ontlaadt ie op z'n kinderen. In de kerk wordt dat er allemaal weer afgewassen. Bij verdere publicaties van deze buren gaat de beerput helemaal open.

woensdag, 02 november, 2005  

Een reactie posten

<< Home