zondag 30 oktober 2005

Nacht van de Nacht gaat rustig van start


Mede dankzij het ferme beleid van Minister Donner van Justitie is de jaarlijkse Nacht van de Nacht dit jaar al bij voorbaat een groot succes geworden. Dat werd vannacht zonneklaar tijdens de viering van de Nacht van de Nacht op landgoed De Kemphaan in Almere, waar vele duizenden Vrienden van de Nacht zich kort na middernacht hadden verzameld voor een massale protestdemonstratie tegen lichtvervuiling. Onder de aanwezigen bevonden zich diverse hoogwaardigheidsbekleders die zich ondanks de duisternis allesbehalve onveilig voelden, aldus een opgetogen Minister Verdonk in een eerste reactie. Meer informatie op: www.laathetdonkerdonker.nl

9 keer commentaar:

Anonymous Anoniem schreef...

Jullie kunnen nou wel mooie plaatjes op jullie weblog zetten maar als je een klacht van een arrebeider eraf haalt dan is voor mij de lol er mooi af. Stelletje labbekakken! Bang dat ik met wat naampjes kwam van die z.g. "linkse, rooie rakkers'. Zakkenvullers zijn het. Kijk maar eens naar die Nagel (een kop van gestold vet) die weer kansen ziet om wat aan te komen. En wat presteert zo'n kerel nou eigenlijk? Rotzooi trappen, met louche figuren omgaan. Maar zelf een broodje bakken is er niet bij. Twee linkerhanden. Als mijn klacht niet terugkomt ga ik op die zultkop de Vries stemmen.

dinsdag, 01 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ik moet zeggen dat ik het volkomen eens ben met die "arrebeider" ! Ik als liberaal kan er niet goed tegen als zaken niet over het voetlicht mogen worden gebracht. Onze grote Leider (Jozias zelve) heeft hier gister ook kond van gedaan in een NOVA uitzending. Ik hoop ook dat de klacht van de "arrebeider" niet terugkomt, want we zullen alle zeilen bij moeten zetten in de strijd tegen de Vries ! Haalt het Groot Zeil op en OP de Barricaden !

dinsdag, 01 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Nou wil het toeval dat onze grote leider vanavond laat bij de komkommersjelen een gesprek heeft met een echte arrebeider ! Lees maar wat RTL Nederland te zeggen heeft:
"Woensdag 2 november is politicus Jozias van Aartsen de eerste gast van het nieuwe politieke programma ‘Breek De Week’ bij RTL 7. De 58-jarige VVD-fractievoorzitter in de Tweede Kamer en voormalig minister van Landbouw en Buitenlandse Zaken gaat op de late avond vanuit Paleis Lange Voorhout te Den Haag in discussie met presentator Harry Mens."

Een echte "arrebeider" gaat onze leider het vuur aan de schenen leggen. Het zal wel een clash der giganten gaan worden met deze twee grote leiders !

woensdag, 02 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ook wij moeten onze stem verheffen. Wij, Boeddhisten, krijgen zo langzamerhand het donkerbruine vermoeden dat jullie niet anders zijn dan een stelletje enge gristelijke apostelen. We kunnen er niet achter komen of jullie nou gereformeerd, hervormd, luthers, katholiek, 7e dags adventisten, baptisten, jehova's, methodisten of tot een andere denominatie behoren met allemaal hun eigen godjes. Onze aansporing van jullie weblog halen! Er is maar een weg: goed en rechtvaardig leven. Geen geloof in een Opperdoes. Geen gelijkhebberij. Geen oorlogen om het geloof. Geen onverdraagzaamheid. Volg het 8-voudige pad dan vallen de schellen van je ogen.

vrijdag, 04 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Ha die jongens ! Ben al twee keer op jullie log geweest vanuit m'n kantoor in Portugal. Sorry dat ik de eerste keer wat kribbig was, maar dat kwam natuurlijk door de start van m'n stationnetje. Nu het allemaal wat beter gaat lopen ben ik weer wat meer ontspannen en kan ik toch wel genieten van jullie schrijfsels. Misschien een klein scoopje voor jullie dat ik volgende week "Gooische vrouwen" van de buis haal. Ik zelf kan er namelijk ook niet naar kijken. Bagger ! Persoonlijk ben ik van mening (en jullie weten dat ook) dat er maar eens flink gerooid moet worden in dat kreupelhout in het Gooi. 125 miljoen met een botoxlach aan van der Berg geven is wat weinig. Laat mijn vriend Zalm er maar eens een miljardje of twee uit dat Gooi zuigen. Die lui zullen daar toch niet over klagen. Nou, dat moest me allemaal even van het hart. Ik zal jullie nog wel eens schrijven, dat beloof ik ! Succes met jullie weblog, JdM.

zaterdag, 05 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Tik op Google het woord Cristianita in en lees hoe de katholieken ijveren voor de vrijheid van Pinochet. Enger kan het niet. De Inquisitie was er niets bij. Wat een zwijnen en smeerlappen! De mensen vonden het communisme ook zo goed maar wilden niet weten dat er miljoenen onschuldige mensen om zeep werden geholpen. De socialisten zeiden vroeger: Volk verhef u! Maar ze zijn er alleen maar dommer op geworden, vastgekluisterd als ze zitten bij hun afgod: de TV. Schopenhauer zei het al; de wereld deugt niet.

zondag, 06 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Jongens het is al 6 november en jullie weblog staat nog steeds op oktober. Zo komt er geen vaart in. De laatste updat is van augustus. Wat moeten de mensen wel niet denken. Lui geworden? Te koud buiten? Band lek? Wat moet de premier wel niet denken, hij volgde jullie bijkans op de voet.

zondag, 06 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Wat een onzin zo'n Nacht van de Nacht. Alsof iemand zich daar iets vaan aantrekt. Iedereen loopt te hoop als er weer wat wordt verzonnen, maar de volgende dag zitten ze allemaal weer in hun klere-auto's langs de wegen te scheuren, de radio hard aan, of de telefoon, of de cd-speler en ondertussen toeteren als anderen niet snel genoeg opzij gaan. Of ze denken aan hun vakantie naar Costa Rica tig-uur vliegen, klereherrie, brandstof slurpend. Nee, het wordt niks met de mensheid. Ze willen allemaal het beste en duurste en mooiste en ondertussen gaat de aardkloot naar de kloten. En maar van die lawaaierige ettertjes fokken.

donderdag, 10 november, 2005  
Anonymous Anoniem schreef...

Wat heeft het nou voor zin om zulke bijeenkomsten te houden? Geklooi in de marge! Klaag bij de gemeente of de centrale overheid tegen de tuinders die het duister van de nacht versjteren met hun giga-kassen waarin milieu-onvriendelijke produkten worden 'gekweekt'. Ze krijgen bovendien een extra laag gas- en lichttarief. En wat 'kweken' ze? Bloemen die je niet eens op de composthoop kunt gooien omdat er teveel gif in zit. Groente die je HEEL GOED af moet wassen anders word je ziek. Mensen schakel toch over op kleinschalige biologische land- en tuinbouw, dat helpt ook allerlei 'welvaartsziektes' voorkomen.

vrijdag, 11 november, 2005  

Een reactie posten

<< Home