dinsdag 20 maart 2007

VIEZE VUILE VARKENS

Er schijnt op een groot deel van deze aardkloot honger te heersen. Veel kinderen sterven. Maar wij hier, op dit bevoorrechte deel van de aarde, hebben daar weinig last van. Integendeel.
Dit heerschap eet altijd lekker zijn buikje rond, want waar heb je anders een mond voor als je niet kunt kauwen en slikken. Hoewel kauwen bij dit soort lieden niet zoveel voorkomt. Als je zo'n lekkere vette hap voorgeschoteld krijgt dan is het slechts een kwestie van proppen en slikken:



Het vet druipt langs je kin, je aderen staan stijf van de cholesterol, maar wat kan jou dat verdommen. Je lust wel een paar van die sappige burgers. Ook deze dame lust er wel pap van:
Lekker lillend vlees. Ze kan zich nog amper bewegen maar dat hoeft in deze tijd ook niet meer. Alles komt naar je toe: De TV, je PC, de pizza, de hamburgers. Je belt en het is er. En natuurlijk is dit allemaal begonnen in het vermaledijde Amerika waar alles kunstmatig is en bijna geen gezond eten meer te krijgen is. Ze vreten daar letterlijk alles en zingen er ook nog het volkslied bij:
De Tourguys hebben hier gelukkig geen last van. Dat zijn gezonde Hollandse jongens die door weer en wind hun nobele taak verrichten om u te laten weten dat dit land naar de verdoemenis gaat.

0 keer commentaar:

Een reactie posten

<< Home